Ida Prester objavila je novu pjesmu i spot "Minuta",

Galerija


Minuta - satkana od svega šezdeset sekundi, najčešće proleti neprimjetno, ali ponekad traje čitavu vječnost. Te minute primjećujemo baš onda kada iščekujemo red u pošti, rezultate ispita, željeni odgovor na seenanu poruku ili parkirani u automobilu ispod nečijeg prozora - baš kako u svojoj novoj pjesmi pjeva Ida Prester.

Vezani članci Ida Prester (FOTO: Facebook) Idu Prester ne razumiju što govori: ''E to će kod Srba uvijek biti hit'' Slika nije dostupna Bez dlake na jeziku: Ida Prester novim statusom o Mamićima i Todorićima užarila Facebook

Igru vremena i metafore, kroz atmosferu opsesije i zaluđenosti, glazbom i stihovima opjevala je Ida u pjesmi "Minuta". Osim razigranih stihova, koji pogađaju točno u srž tematike pjesme, glazba već s prvim taktovima zove na ples, onaj odvažni, pomalo senzualni ples kojim plijenimo poglede, a neke od vrlo zanimljivih plesnih pokreta ovjekovječila je Ida upravo u svom novom video spotu.

"Hvala ti što zahvaljujući tvojim stihovima i muzici otkrijem emocije za koje nisam bio svjestan da postoje", "Hvala, hvala, hvala!", "Nikada me nisi rasplakala kao s Minutom", "Ida definira senzualnost", samo su neki od komentara koji se mogu vidjeti na Idinim društvenim mrežama, a Ida sve kratko i radosno komentira.

"Drago mi je da sam ponovno napisala ovako senzualnu pjesmu, što već dugo nisam uspjevala. Komentari su me totalno oduševili, ljudi su se baš zaljubili u "Minutu“. Izgleda da ima puno onih koji tako dugo čekaju", izjavila je Ida.

Nakon odlično prihvaćenog debitantskog singla "Šansa“, s kojim je poslije petnaest godina rada u raznim glazbenim projektima odlučila početi samostalnu karijeru, Ida je otišla korak dalje te ovaj put svoju novu pjesmu premijerno predstavila nastupom na nedavno održanom Zagrebačkom festivalu.

Minutu je u razigrani tamni pop aranžman upakirao indie genijalac Srđan Popov, znan kao Sergio Lounge, dok su finalne zvučne efekte i omjere, kroz miks i mastering, posložili producentski virtuozi Jura Ferina i Pavle Miholjević.

Svaka minuta sačinjena je od slika, a slike Idine "Minute", kroz već spomenutu atmosferu opsesije i zaluđenosti, u video spot je savršeno prenijela poznata splitska redateljica Marcella Zanki. I na kraju, ponovit ćemo pitanje koje je Ida postavila na početku: Imaš li minutu da pogledaš novi spot?
 

 

Kamera snimila ono čega se svaka žena grozi: Unatoč malom gafu, ljepotica nije skidala osmijeh s lica