Humanitarni događaj

I Robbie je dijelom 'Red Nose' akcije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovogodišnjem Danu Crvenog Nosa koji se odvija danas, 15.ožujka priključio se i Robbie Williams.

 Što je popularni pjevač odlučio napraviti za humanitarnu akciju moći će se vidjeti danas na BBC-ovoj emisiji, Comic Relief - Funny For Money, koja slavi 25. godišnjicu ovog zaista zanimljivog pokreta.

Pogledaj i ovo showbuzz Dirljivi video Prvi put pokazao snimku vjenčanja: 'Uživajte u našem danu!'

RED NOSE DAY je akcija kojoj je osnovni cilj uz zabavu ljudima pružiti pomoć pomoći ljudima. Dan Crvenog Nosa (Red Nose Day) se prvi puta pojavio na ekranima prije 25 godina. Ove godine, još jednom, svijet će staviti crvene noseve, te zabavljajući se, dati sve od sebe kako bi prikupili financijska sredstva za humanitarne svrhe. Prikupljeni novac pomoći će u poboljšanju životnih uvjeta u Africi. Crveni nos, od spužvastog materijala, diljem Velike Britanije se dijeli u zamjenu za donacije. Na taj način, istovremeno se čini nekoliko pozitivnih stvari: pomaže se u stvaranju boljeg svijeta, a paralelno - stavljanjem crvenog nosa, čak i na nekoliko sekundi – osobe se bolje osjećaju jer time nasmiju i sebe i ljude u blizini. Dan crvenog nosa potiče svjesnost o potrebi pomaganja. Dizajn nosa se mijenja iz godine u godinu – od obične crvene kuglice (koja podsjeća na nos veselog klauna) do npr. nosa u obliku rajčice.


Robbie Williams napokon dolazi u Hrvatsku! Najveća muška pop zvijezda današnjice, ROBBIE WILLIAMS, u sklopu turneje "Take The Crown" nastupit će 13.08.2013. godine na stadionu Maksimir u Zagrebu.
Ulaznice za koncertni spektakl Robbie Williamsa su u prodaji na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr.
Ulaznice su podijeljene u sljedeće kategorije:
PL 1 – LOŽA – 1199 kuna
PL 2 – FAN PIT – 759 kuna
PL 3 – ZAPAD DOLJE – 559 kuna
PL 4 – ZAPAD GORE, ISTOK – 459 kuna
PL 5 – STAJANJE – 399 kuna
PL 6 – SJEVER DOLJE – 359 kuna
PL 7 – SJEVER GORE – 259 kuna

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene