Uzbuđenje oko Brucošijade FER-a raste, prve karte su rasprodane u manje od dva tjedna, a preostalo je otkriti još imena izvođača.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Ovom prilikom objavljujemo bendove koji će razveseliti sve one željne jedinstvene prilike za poganjem u prostorima Fakulteta.

>> Dječaci na FER-u

Bit će gužve po hodnicima FER-a, osobito ispred pozornice kada krene Gužva u 16-ercu. Svi obožavatelji dobre stare narodne 'Sviraj Đubrivo!' također će doći na svoje. Mlade nade predvodi Suho Grlo Nos, a za žestoko poganje zadužen je legendarni Deafness By Noise.


Đubrivo su legendarni splitski punk/heavy metal bend čije ime možete čuti na svakom koncertu diljem Lijepe naše, najčešće kad prije bisa netko iz publike dovikne 'Sviraj Đubrivo!'. Legenda kaže da se ova uzrečica može čuti čak i na koncertima Motörheada. Njihovi beskompromisni tekstovi ne štede nikoga, uključujući i vašu kćerku.


Osječki punkeri Gužva u 16-ercu imaju skoro dvadeset godina iskustva na pozornici. Početkom godine snimili su svoj treći album Je Ne Regrette Rien, zasigurno jedan od najboljih punk uradaka domaće scene.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook