Imamo 2x1 ulaznicu! Požurite se!


Još je ostao mali broj ulaznica po promo cijeni za HYTE dvodnevni event koji će se održati u Zadru 22. i 23. srpnja. Ipak, među malobrojnim ulaznicama mi imamo jedno iznenađenje za vas. Imamo dva puta po jednu ulaznicu upravo za te dane festivala. Ako želite dobiti ulaznicu – postupak je jednostavan. Idete na našu Showbuzz facebook stranicu, lajkajte ju, a potom pošaljete svoje osobne podatke i email adresu te napišete zašto baš vi morate dobiti ulaznicu. Dvoje sretnika dobit će po jednu ulaznicu.

HYTE New York (Foto: PR)

Inače, promo cijena dnevne ulaznice iznosi 80 kn,dok je promo cijena vikend ulaznice 120 kn. Ovaj spektakl koji prate nastupi svjetski poznatih DJa održat će se na dvije lokacije, na divnoj plaži Kolovare u centru grada Zadra te u Zara Beach klubu koji je otvoren ovog vikenda. U dva dana eventa, 20-ak DJa nastupit će uz prelijepo more i pod zadarskim nebom od kojih su najveća imena Loco Dice, Matthias Tanzmann, DeWalta, Shaun Reeves, Enzo Siragusa, Seb Zito i Rich NxT, programu se pridružuju i Steve Bug, Valentino Kanzyani, Francisco Allendes i mnogi drugi.

HYTE New York (Foto: PR)

Po prvi puta ovaj svjetski party brend dolazi u naš dio Europe i osim velikog broja gostiju iz inozemstva, očekuju se brojni gosti iz cijele regije.

HYTE New York (Foto: PR)