sniman na nekoliko lokacija

Hvaljeni domaći psych funk bend koji je oduševio publiku i kritiku objavio je video za novi singl "Terra Magica"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

nemanju čine Matej Perić (bubanj), Karlo Lugarić (perkusije) Laura Matijašević (bass), Leo Beslać (synth) i Luka Šipetić (gitara), a ovih dana bend je objavio novi singl i spot.

Hvaljeni psych bend nemanja predstavlja video spot za pjesmu "Terra Magica" s albuma Cosmic Disco kojim je oduševio regionalnu publiku, ali i kritiku.

Pogledaj i ovo showbuzz "sutra me ne zanima" Domaća umjetnica objavila spot ručno crtan ugljenom i sastavljen od fotografija koje daju dojam kretanja

Video je režirala hrvatska filmska redateljica Hani Domazet koja je, u suradnji s direktoricom fotografije Dinkom Radonić prionula na stvaranje mističnog imaginarija u kojem obitava glazba nemanje.

"Krenuli smo s naumom da se igramo s dualizmima u našem poimanju realnosti i približimo svijet u kojem obitava glazba nemanje. Spajajući naizgled nasuprotne elemente filma/kazališta, pokreta/statičnosti, života / smrti, svjetla / sjene, muškog / ženskog, sakralnog / profalnog - ukidamo opozicije i puštamo da se racionalno i iracionalno prožimaju stvarajući Terra Magicu", ističe Luka Šipetić.

Glavne uloge u spotu igraju Luka Šipetić, Katja Puškarić i Žarko Mitrović, a spot je sniman na lokacijama u Kumrovcu, Istri i Pagu.

“U smišljanju koncepta s Lukom Šipetićem iz nemanje pronašla sam filmsku inspiraciju i vizuale specifine i autentični vizualu nemanje. Spojila sam simbolističku estetiku 70-ih uporabom zoom objektiva s predivnom jugoslavenskom arhitekturom, posebnom rasvjetom i mističnom scenografijom, kako bi se dobio najoriginalniji imaginarij. Direktorica fotografije Dinka Radonić sve je to nadopunila svojim individualnim pristupom i stilom. Ovo je projekt koji smo svi radili iz strasti i stojimo svim srcem iza ovog malog umjetničkog djela", ističe redateljica Hani Domazet.

Podsjetimo, album "Cosmic Disco" je svrstan na liste najboljih albuma 2020. godine praktično svih relevantnih medija u regiji i šire, čime je nemanja izbjegao zamku “drugog albuma” uspješno razvijajući svoj art koncept započet na “Tarot Funku”. nemanju čine Matej Perić (bubanj), Karlo Lugarić (perkusije) Laura Matijašević (bass), Leo Beslać (synth) i Luka Šipetić (gitara).

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +0 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Celebrity Isplivala nova zabrinjavajuća snimka nogometaša uhvaćenog u preljubu s mlađim djevojkama, evo kako je izgledao dok ih je vodio u hotel!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene