Tom Sizemore i Costats Mandylor dolaze u Istru kako bi snimili filmski triller "C.L.E.A.N".

Galerija


Holivudski glumci Tom Sizemore i Costats Mandylor dolaze u Istru snimiti filmski triller "C.L.E.A.N". U Istri počinje snimanje filma čiju produkciju potpisuje producent Dream Team Pictures, Vjekoslav Katušin uz koproducenta Puljanina Janija Zomborija Banovca iz Filmskog centra Istre, a redatelj je filma Talijan Aurelio "Toni" Agliata.

Costats Mandylor (Foto: Getty)
Costats Mandylor (Foto: Getty)

Vjekoslav Katušin koji je već u Hrvatsku doveo holivudskoga glumca Erica Robertsa i ovoga puta dovodi velika holivudska imena u Hrvatsku kako bi u Puli snimili film. Uz poznate holivudske glumce u filmu će glumiti i poznati njemački glumci Jenny Paris, Maik van Epple, Fred Lobin, Agnes Burger, Marisa Mattioli, Švicarac Angelo Borer te hrvatski glumci Jani Zombori i Mateo Kliba.

Tom Sizemore (Foto: Getty)
Tom Sizemore (Foto: Getty)

Film "C.L.E.A.N" je mystery triler u kojem se radnja odvija unutar udaljenog rehabilitacijskog sanatorija u koji dolaze četiri nova pacijenata sa specifičnim emocionalnim oštećenjem. Prolaze kroz pakao otkrivajući i izdržavajući metode zlokobnih liječničkih postupaka, pokušavajući ostati živi. Za snimanje filma bit će korištene lokacije u Puli, a cijeli filmski projekt dodatno će promovirati Istru, što je iznimno velika promocija za Hrvatsku kao filmske destinacije. Svjetska premijera filma bit će održana 2018. u Los Angelesu, zatim u Berlinu i Zagrebu. Po završetku premijere film će biti prikazivan u kinima diljem svijeta.