Lijepa glumica androgenog izgleda nedavno je krenula na svoju prvu veliku DJ turneju, u sklopu koje je jučer gostovala i u klubu Aquarius na Zrću.


Još jednu senzacionalnu sezonu novouređenog kluba Aquarius na Zrću, koji se upisao na svjetsku kartu napopularnijih odredišta za zabavu, uveličala je sinoć i Ruby Rose, nova hollywoodska zvijezda, 30-godišnja manekenka i glumica, koja je svjetsku slavu stekla ulogom u američkoj hit seriji „Orange is the New Black“.

Lijepa glumica androgenog izgleda nedavno je krenula na svoju prvu veliku DJ turneju, u sklopu koje je jučer gostovala i u klubu Aquarius na Zrću.

Ruby se odlično zabavila, svirala je dva i pol sata, odnosno dulje nego što je bilo dogovoreno, tijekom kojih je pjevala zajedno sa svojim fanovima. U nekoliko navrata je svojim obožavateljima bacala majice sa DJ pulta i konstatno komunicirala s publikom pogledima i plesom.

Njezin nastup popraćen je spektakularnim light showom, sa bine su padale konfete, a hollywoodska zvijezda je bila vidno oduševljena atmosferom u Aquariusu.

U svojim zahtjevima je bila izuzetno skromna, osim visokog nivoa sigurnosti, tražila je od menadžmenta kluba tek mineralnu vodu tijekom nastupa.

O svom dolasku u Hrvatsku Ruby Rose je i sama pisala na svom Instagram profilu, na kojem ima vrtoglavih 7.4 milijuna sljedbenika, spominjući nezaboravne zalaske sunca.

 

 

New office is Croatia!! Wow.. I'm starting to see sunsets in every country.. Maybe my new favorite thing.

A photo posted by Ruby Rose (@rubyrose) on