Bend je nastupio u Crane Lane klubu u Corku i u dublinskom Academyju pred punim klubovima.


Hladno pivo odsviralo je protekla dva dana koncerte u Corku i Dublinu nakon kojih se vraća u našu regiju prepuno dojmova.

“Odsvirali smo koncerte koje ćemo još dugo pamtiti i to pred vjerojatno najnovijom i najmlađom dijasporom u Europi. S jedne strane lijepo je svirati pred tolikom brojem mladih ljudi iz Hrvatske, a s druge strane to je i tužno. Sve snimili pa ćemo uskoro izdati putopisni videospot koji će ovaj miks osjećaja bolje dočarati” – tim riječima je Mile Kekin sumirao kratak irski tour. Video materijali pojavit će se novom spotu Hladnom piva “Dan oslobođenja”.

Bend je u utorak 11. listopada nastupio u Crane Lane klubu u Corku, a sljedeći dan u dublinskom Academyju, oba dana pred punim klubovima. Posebno je zanimljiv klub u glavnom irskom gradu u kojem u danima poslije Piva nastupaju američki underground hip hoperi Death Grips, zatim Neon Neon, novi projekt Gruffa Rhys, vođe Super Furry Animalsa te nadolazeća country zvijezda Frankie Ballard.

Hladno pivo (Foto: PR)

Hladno pivo je trenutno na putu za Kragujevac gdje nastupaju sutra, a u subotu će, zajedno s Brkovima i Šankom protresti zagrebački Tulum u Domu sportova.

Vrata Male dvorane Doma sportova otvorit će se u 20:00. Na scenu u 20:30 stupa Šank. Brkovi će svoj nastup započeti u 21:20, a Hladno pivo u 22:45.

Hladno pivo (Foto: PR)

Ulaznice
Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kn, dok će se na dan koncerta moći kupiti za 90 kn, ukoliko ih ostane u prodaji.

Službena prodajna mjesta:
• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
• Eventimova prodajna mjesta u Hrvatskoj i inozemstvu
• Online na www.eventim.hr