Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Eto vam Džinovski!


Ovog petka u zagrebačkom klubu Jabuka vrijeme se vratilo opako unazad. Članovi Hladnog Piva odlučili su na originalan i jednostavan način proslaviti izlazak snimke tri uzastopna koncerta u KSET-u 'Evo vam Džinovski' s početka godine i složili su tulum u klubu čiji šank se spominje i na samom albumu. Logično.

Kultna pjesma „A što dalje“ nakon 20 godina dobila spot!

Zidovi Jabuke, osim što su se više od sat vremena tresli u ritmu dobrih starih stvari poput 'Marihuane', 'Sarme' i aktualnog singla 'A što dalje', bili su oblijepljeni starim člancima i improviziranim plakatima iz 90-ih koji su posjetitelje cijelu večer dodatno vraćali u neka stara, bezbrižna vremena.

Više od 200-tinjak prisutnih ovu promociju učinilo je jako posebnom s obzirom da se radilo o najiskrenijim fanovima od kojih su neki čekali od ranog podneva ispred kluba kako bi prvi ugrabili izdanje 'Evo vam Džinovski' i s njime ušli na 'počasni tulum' HP ekipe.

Početkom ožujka ove godine, tri dana za redom, Hladno pivo 'treslo' je Kset zvucima brze i žestoke svirke, a na repertoaru su se našle pjesme s prva tri albuma benda: 'Džinovski', 'G.A.D.' i 'Desetka'. Sva 3 koncerta su se snimala, a rezultat svega je 'Evo vam Džinovski' CD+DVD izdanje koje sadrži 27 probranih pjesama na CD-u te DVD koji slikom prati zvuk tih istih 27 pjesama. Neke od tih pjesama ponovno su, s istom žestinom, odsvirane i na tulumu u Jabuci ovog petka.

Energičnoj svirki prethodilo je druženje i potpisivanje u PUNKt kutku gdje su Mile, Šoki, Zoki i Suba širokih ruku i s hladnom pivom u ruci dočekali svakog tko je ušao kroz vrata Jabuke. Ovakva energija ne osjeća se često, a Hladno Pivo s velikim H zahvaljuje svima koji su je ovog petka s njima stvorili u Jabuci!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook