Hladno pivo
Hladno pivo Foto: Roberto Pavić

Hladno pivo u novom spotu promovira proaktivni pristup životu, a video za singl "Kišna nedjelja" režirao je Nevio Smajić.


Iako je cijela 2020. godina bila jedna velika kišna nedjelja, Hladno pivo se ne predaje pa u spotu za istoimenu pjesmu promovira i proaktivni pristup životu.

Vezani članci ERIC Ovaj mladi domaći glazbenik već je najavio prvi album, a sada predstavlja i singl "Not Gonna Let Go" Lana Del Rey Lana Del Rey novim singlom i videom potvrdila objavu novog izdanja: "Ovaj album dao mi je isti osjećaj kao ljubavna veza"

U novom spotu koji je režirao Nevio Smajić, bend je odlučio ukazati na sve mogućnosti koje nam je ova pandemija donijela pa poručuju: „Sve u svemu ako mislite da kišna nedjelja ne može inspirativna, poučna i produktivna bacite pogled na ovo malo remek djelo dokonosti i naučite riječi prije nego što se vidimo iduće godine u prvim redovima. Živjeli!„

„Bila je to prilika za reset pred koncertnu euforiju sljedeće godine, konačno smo imali vremena spariti sve čarape i posložiti fotoalbume kronološki, a i tematski. Suba pokazuje na važnost održavanju fizičke spreme i urednosti, Zoki na svom primjeru prezentira kako se pravilno odmoriti , Šoki gledateljima nudi uvid u svoje odjevne i stilske nedoumice, Deda nam je skoro zaspao na setu, a ja i dalje vježbam kako biti karizmatičan u kućnim uvjetima", o spotu nam govori Mile Kekin.

Pojavile se fotografije Nives Celzijus iz 2006. kad je tulumarila u Saloonu, provokativna je bila od samih početaka