Pogledajte galeriju

Hideout festival: Počinje sezona lude zabave u Makarskoj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prijašnjih godina kroz ovaj bar su prodefilirala mnoga imena poput Faithlessove Sister Bliss, Stereo MC's, Gramophonedzie, Nicole Moudaber

Smješten na prekrasnoj plaži u Makarskoj, jedan od najboljih hrvatskih beach barova budi se iz zimskog sna i započinje još jednu sezonu čuvenih after beach partija i večernjih tuluma, čime Makarske ponovno postaje kulisa nekih od najluđih provoda na Jadranu.

>> Hideout festival: Luda zabava u novaljskim bazenima!

Pogledaj i ovo Iggy Azalea - 10 Reperice u Novom Sadu Golišava Senidah pokrila grudi lubanjama, a seksi Iggy Azalea zatreskala svoj najslavniji adut!

Prijašnjih godina kroz ovaj bar su prodefilirala mnoga imena poput Faithlessove Sister Bliss, Stereo MC's, Gramophonedzie, Nicole Moudaber i Valentino Kanzyania. Trend se nastavlja i ovim posljednjim u nizu Hideout partyja koji, prema svome provjerenom receptu, okupljaju samo vrhunske regionalne DJ-eve.

Tako će za prenošenje atmosfere Hideout Festivala biti zaduženi internacionalno priznat Petar Dundov koji je tijekom godina postao sastavni dio mnogih svjetskih techno institucija, uključujući festivale I Love Techno, EXIT, Awakenings i Wire, a simpatije prema njegovom radu ne skrivaju ni Sven Vath, Laurent Garnier, Adam Beyer, Francois K, Josh Wink i drugi.

Atmosferu u Buba Baru će dobrano zagrijavati i talentirana Miss Soulfly, koja je bila jedna od 6 finalista ovogodišnjeg Burn Residency natjecanja na Ibizi. Pridružuju im se Toni Juranovic, Mili Sefic, Mariano Mateljan, Madezh, MJ Suddani, DJ Jock, rezident Buba Bara Zlaja, a tu su i Leon Luzija & Murko i Marijan Babicz. Party počinje u 15 sati, a glavni dio programa traje od 22 sati sve do 5 sati ujutro, a ulaz je besplatan.

Nakon prijašnjih uspješnih izdanja, Hideout Festival nastavio je u istom ritmu, s ulaznicama za britansko tržište rasprodanim šest mjeseci prije održavanja. Imena zaslužna za ovogodišnji spektakl će biti drum & bass dvojac Chase & Status, Four Tet, nezaobilazni Loco Dice, Modeselektor, osvajači britanskih top ljestvica Rudimental, Seth Troxler, SBTRKT, dubstep majstori Skream & Benga, moćni Pendulum, Netsky i mnogi drugi. No, ne sumnjamo da popularnosti i uspjehu festivala uvelike doprinose i pozitivna iskustva od prošlih godina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

POSEBNA PRILIKA: Provedite produženi vikend povodom Dana državnosti u Bluesun hotela Elaphusa 4* u Bolu, smještenom u blizini poznate plaže Zlatni rat. REZERVIRAJTE DANAS (LINK- na rezervirajte danas u nastavku) http://www.bluesunhotels.com/praznik-dan-drzavnosti-2013-brac-bol-bluesun-hotel-elaphusa.aspx

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene