Sretni blagdani

Hemingway vas časti s 10 konzumacija za doček Nove godine!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hemingway bar Zagreb organizira doček Nove 2014. godine pod tradicionalnim nazivom “Nju Jir”. Doček u Hemingwayu ima desetgodišnju tradiciju i jedan je od najpopularnijih u gradu. Ovo je već 11. doček u srcu Tuškanca, praktički u samom centru Zagreba.

Cijena konzumacije koja osigurava ulaz i bilo koje piće dobrodošlice po izboru iznosi 99kn. Skupine od deset ljudi mogu svoje konzumacije zamijeniti za bocu žestice, a klub će ih još počastiti platom taquitosa.

Pogledaj i ovo showbuzz Slavni otkrili gdje su DOČEK NOVE GODINE Tulum do jutra ili mirna večer?

Ponuda za stolove jedna je od najboljih u gradu. Cijena je 349kn po osobi za stolom, što uključuje ulaz, separe, gratis hranu čitavu noć i konzumaciju pića u tom iznosu.

Hemingway vas časti s 10 konzumacija koje osiguravaju ulaz i piće dobrodošlice iz ponude kluba. Na mail natjecaj@novatv.hr napišite nam zašto baš vi trebate osovojiti ovu nagradu.

Dj Dejan priprema bogati glazbeni repertoar. Očekuje Vas sve najbolje od strane i domaće glazbe, kao i najveći Božićni hitovi, dakle atmosfera kao stvorena za pjesmu i ples do ranih jutarnjih sati. 

Početak je od 22 sata. Broj konzumacija je ograničen. Hemingway bar Zagreb želi Vam čestit Božić i sretnu i uspješnu Novu 2014. godinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene