Premijera

Hari Rončević s novom pjesmom pokazuje da je "Spreman na sve", pogledajte novi spot!

Hari Rončević Hari Rončević PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hari Rončević Hari Rončević +0 Hari Rončević Galerija

Hari Rončević je s redateljem Željkom Petrešom osmislio izgled svojega novog spota "Spreman na sve" u kojem govori o situaciji koja nas je zadesila i o ljubavi koja spašava svijet.

Hari  Rončević s novom pjesmom pokazuje da je "Spreman na sve".

Pogledaj i ovo In Magazin: Hari Rončević - 2 raspričao se i o unuku Hari Rončević supruzi je posvetio jednu od najljepših hrvatskih ljubavnih pjesama, koju je otpjevao netko drugi: "On je od nje napravio čudo!"

S dozom kritike i ironije poznati je kantautor započeo prije više od 25 godina, kada se pjesmom "Getanin" 1994. javnosti predstavio na festivalu Melodije hrvatskog Jadrana i osvojio prvu nagradu stručnog žirija i treću nagradu publike. Iste je godine objavio i album prvijenac „Buntovnik s razlogom”. Time je pokazao da je autor koji se ne ustručava progovoriti o problemima koji nas okružuju.


 

Upravo je takva i nova pjesma "Spreman na sve", za koju je spot napravio s redateljem Željkom Petrešom.Kadrovi ekološke devastacije planeta Zemlje prožeti ljubavnim kadrovima u potpunosti prikazuju ono o čemu govori pjesma. 
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene