Hari Rončević je s redateljem Željkom Petrešom osmislio izgled svojega novog spota "Spreman na sve" u kojem govori o situaciji koja nas je zadesila i o ljubavi koja spašava svijet.

Galerija Hari Rončević Hari Rončević +0 Hari Rončević

Hari  Rončević s novom pjesmom pokazuje da je "Spreman na sve".

Vezani članci Hari Rončević Singl Harija Rončevića "Sve smo mi u pakao pretvorili" dobio je glazbeni spot! Hari Rončević Nakon 13 godina vratio se u rodnu Dalmaciju, a priznao je za što mu estrada nikad nije poslužila

S dozom kritike i ironije poznati je kantautor započeo prije više od 25 godina, kada se pjesmom "Getanin" 1994. javnosti predstavio na festivalu Melodije hrvatskog Jadrana i osvojio prvu nagradu stručnog žirija i treću nagradu publike. Iste je godine objavio i album prvijenac „Buntovnik s razlogom”. Time je pokazao da je autor koji se ne ustručava progovoriti o problemima koji nas okružuju.


 

Upravo je takva i nova pjesma "Spreman na sve", za koju je spot napravio s redateljem Željkom Petrešom.Kadrovi ekološke devastacije planeta Zemlje prožeti ljubavnim kadrovima u potpunosti prikazuju ono o čemu govori pjesma. 
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju