Hari Rončević je s redateljem Željkom Petrešom osmislio izgled svojega novog spota "Spreman na sve" u kojem govori o situaciji koja nas je zadesila i o ljubavi koja spašava svijet.

Galerija


Hari  Rončević s novom pjesmom pokazuje da je "Spreman na sve".

Vezani članci Hari Rončević, klapa Cambi (Foto: PR) Hari Rončević i klapa Cambi snimili prvi zajednički duet u karijeri koji će vas odmah osvojiti Hari Rončević (Foto: PR) Hari Rončević otkrio zašto je pjesmu "Zemlja i stina" dao Doris, a ne Oliveru: "Poludio je kad je čuo!"

S dozom kritike i ironije poznati je kantautor započeo prije više od 25 godina, kada se pjesmom "Getanin" 1994. javnosti predstavio na festivalu Melodije hrvatskog Jadrana i osvojio prvu nagradu stručnog žirija i treću nagradu publike. Iste je godine objavio i album prvijenac „Buntovnik s razlogom”. Time je pokazao da je autor koji se ne ustručava progovoriti o problemima koji nas okružuju.


 

Upravo je takva i nova pjesma "Spreman na sve", za koju je spot napravio s redateljem Željkom Petrešom.Kadrovi ekološke devastacije planeta Zemlje prožeti ljubavnim kadrovima u potpunosti prikazuju ono o čemu govori pjesma.