Nakon fantastičnog koncert u varaždinskoj Areni prije dvije godine, taman je prošlo dovoljno vremena jer Halid Bešlić se vraća kako bi sve svoje varaždinske obožavatelje počastio još jednim koncertom za pamćenje.

Galerija


Nadolazeći koncert u Areni Varaždin nazvao je 'Taman je', po svojoj aktualnoj pjesmi, a zaista je i prošlo taman dovoljno vremena da ponovi koncertni spektakl od prošlog puta.

Vezani članci Halid Bešlić Halid zvijezda pekarnice: Došao kupiti kruh pa zapjevao svoj veliki hit, zaposlenici ga snimili! Hari Varešanović Poznati glazbenici na koronapartyju u sarajevskom restoranu, odale ih snimke: "Stid me"

Pjesmu je do sada preko youtube kanala preslušalo čak više od petnaest milijuna ljudi što samo još jednom, po tko zna koji put, pokazuje koliko je Halid Bešlić omiljen izvođač među svojom publikom.


Jedan od najpoznatijih glazbenika na ovim prostorima s karijerom dugom četrdeset godina i dalje neumorno radi i osvaja srca publike diljem regije, a i ovoga puta najavljuje pravi spektakl i sigurni smo kako ga publika s nestrpljenjem iščekuje.

Možemo se samo nadati da će Arena Varaždin, 16.3., biti dovoljno velika da ugosti sve obožavatelje Halida Bešlića. Halid je poznat po tome što se publici u potpunosti posvećuje na svakom nastupu, a publika mu tu ljubav uzvraća rasprodanim koncertima.

Zbog svog posebnog odnosa s publikom, rado je viđen gost na brojnim koncertima i manifestacijama. Iako je doživio brojne prepreke, svoju karijeru nikada nije zapustio, stvarao je i najtežim životnim trenucima. Kralj sevdaha nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a svaki koncert je poseban doživljaj jer se publika lako poistovjećuje s njegovim pjesmama.

Ako ste propustili koncert prije dvije godine, prava je prilika za ispravak i vrijeme da se prepustite nekim od najljepših pjesama kao što su „Prvi poljubac“, „U meni jesen je“, „Miljacka“, „Malo je malo dana“, „Lavanda“ i mnoge druge koje će Halid izvesti tijekom večeri. Prije dvije godine je publici uputio poziv koji se ne odbija: „Bit će to glazba za dušu i vjerujem još jedna lijepa glazbena večer u Varaždinu. Zato dođite da zapjevamo zajedno“, a tako je i bilo publika je u jedan glas predvođena Halidom otpjevala sve njegove najveće hitove.