Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Halid Bešlić ovo Valentinovo poziva u Karlovac, na svoj veliki koncert gdje će svi zaljubljeni moći uživati u njegovim hitovima i imati priliku uživati u najromantičnijem danu.


Od posljednjeg Halidovog koncerta u Karlovcu prošlo je više od četiri godine pa je i ovo dodatni razlog da se ne propusti nadolazeći koncert.

Vezani članci Karlovačka policija traži osobu sa slike Poznajete li čovjeka s fotografije? Karlovačka policija traži muškarca zbog krađe Halid Bešlić (Foto: Damir Spehar/PIXSELL) Prije 10 godina napunio je dvije arene po 25 tisuća ljudi: "Nudili su da održim i treći koncert, ali nisam htio"

Halidovi koncerti uvijek su opisani kao spektakularni, čarobni, prepuni emocija, predivan spoj sa publikom, a to sve očekuje i publiku u Karlovcu, koja će zajedno u glas pjevati hitove poput pjesama Prvi poljubac, Tešanj, Miljacka ili Malo je malo.

Halid Bešlić: 'Ne mogu slaviti svoju nesreću, stariji sam!'

Izvrsna produkcija, odličan razglas, a i publika koja s nestrpljenjem očekuje 14.02., odlična su garancija za predivnu noć u Karlovcu. Ulaznice će se u prodaji naći od ponedjeljka, 26.01.2015., po cijeni od 60 kuna, na prodaj nim mjestima: caffe bar Monaco, caffe bar Korner (dvorana) i na prodajnim mjestima Eventima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook