U Karlovcu

Halid Bešlić otkrio posebnog gosta koncerta za Valentinovo

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tijekom prošlog tjedna najavili smo posebnog gosta Halida Bešlića, za karlovački koncert koji priprema ove subote, 14.02.2015., za Valentinovo.

Iako Halid tada nije još htio otkriti o kome se radi, tri dana prije koncerta odlučio je najaviti mladog glazbenika sa kojim mu je čast podijeliti pozornicu. Naime, radi se o Božidaru Blaževiću, mladom virtuozu na harmonici koji na mnogim natjecanjima, niže uspjeh za uspjehom, a prije pet godina jedina želja mu je bila da ima vlastitu harmoniku.

Pogledaj i ovo Sting omiljeni umjetnik Glazbeno putovanje kroz vrijeme: Sting se u svibnju vraća u Zagreb

Planira li Halid Bešlić razmaziti unuke?

Na svom posljednjem koncertu prije točno pet godina, Halid Bešlić je zajedno sa Gradom Karlovcem, tada 11-godišnjem Božidaru darovao toliko željenu harmoniku.Tada su ostvarili posebnu vezu, a mladi glazbenik obećao je do sljedećeg koncerta uvježbati sve Halidove pjesme.

Tako će na dan zaljubljenik, na toliko očekivanom koncertu Halida Bešlića, poseban gost biti Božidar, koji nam je priznao, jedva čeka nastup i ponovan susret sa svojim glazbenim uzorom.

Ulaznice se nalaze u prodaji, po cijeni od 60 kuna, na prodajnim mjestima: caffe bar Monaco, caffe bar Korner (dvorana) i na prodajnim mjestima Eventima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene