Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako gledamo posljednja dva koncerta, čini se kako Halid Bešlić svake četiri godine nastupa u Areni Zagreb.


Prošle su čak četiri preduge godine, otkako je Halid Bešlić zapjevao u Areni Zagreb, a taj poseban doživljaj najavljuje za ovo Valentinovo.

Već sada rezervirajte Dan zaljubljenih i iznenadite svoju bolju polovicu jer na taj dan će i ružu i romantičnu večeru, na najljepši način, zamijeniti odlazak na koncert ove glazbene legende.

Ako gledamo posljednja dva koncerta, čini se kako Halid Bešlić svake četiri godine nastupa u Areni Zagreb.

Ne voli se u ničemu ponavljati pa baš zato i nastupa tako rijetko u Areni, a mogao bi puno češće jer svaka bi bila rasprodana, ali kako kaže i sam Halid - Glazba nije profesija, glazba je nešto što se voli i u njoj ostajem do kraja.

Vezani članci Halid Bešlić (Foto: Filip Kos/PIXSELL) Dočekajte proljeće uz Halida Bešlića 16. ožujka u varaždinskoj Areni! Halid Bešlić (Foto: Filip Kos/PIXSELL) Omiljeni pjevač operiran u Njemačkoj, podršku mu iskazao i slavni nogometaš: "Vremenom mi se pogoršalo stanje"Publika ga obožava,
njegove pjesme svojevrsne su himne za zaljubljene, duga prijateljstva i odlična zabava za dobro društvo.

U ovoj magičnoj brojci četiri, osim što svake četvrte godine puni Arenu Zagreb, krije se još jedna simbolika. Naime, upravo je Halidu pošlo za rukom da četiri puta dupkom napuni Arenu koja je mnogim njegovim kolegama nedostižan san, a onima koji je napune, kruna njihove karijere. Usudili bi se reći da je Halid puni kao od šale.

Iako skroman po tom pitanju, ako pitate Halida on samo želi da se on i njegova publika okupe na istom mjestu u isto vrijeme i zajedno zapjevaju pjesme poput Miljacke, Romanije, Malo je malo dana, Prvi poljubac, Tešanj... i mnoge druge predivne uspješnice.