Zvijezde regije

Halid, Ilić i Samardžić nastupaju na ovogodišnjem Rujanfestu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Regionalne glazbene zvijezde stižu na Rujanfest!

Halid Bešlić, Miroslav Ilić i Željko Samardžić nastupaju na ovogodišnjem Rujanfestu. Šesto po redu izdanje najvećeg regionalnog gastro – zabavnog spektakla u deset će dana od 13. – 22. rujna 2013. na prostoru kod trgovačkog centra Westgate predstaviti najbolje od domaće i regionalne glazbene scene ali i vrhunske gastro ponude.

Pogledaj i ovo Željko Samardžić - 3 divno ih je vidjeti! Željko Samardžić novinarima je priredio prizor na koji od njega nisu navikli: ''Puno mi znači što su oni tu sa mnom, uvijek sam im bio privržen''

Nakon prošlogodišnjeg koncerta za pamćenje na velikoj pozornici Rujanfesta Halid Bešlić se vraća! U četvrtak, 19. rujna 2013. na Rujan pozornici zasvirat će svoje najveće hitove ali i pjesme s aktualnog albuma Romanija koji je već stekao brojne obožavatelje u Hrvatskoj.

>> Severina otvara ovogodišnji Rujanfest

Osvježenje velikog gastro – glazbenog spektakla dva su vrhunska pjevača koja godinama svojim pjesmama slamaju srca diljem regije. Željko Samardžić po prvi će puta stati pred publiku Rujanfesta u subotu 14. rujna 2013. na Rujan pozornici i zapjevati Ja te volim više, Ljubavnici, Sve je moje tvoje te brojne druge hitove.

Još se jedan velikan narodne glazbe pridružuje sjajnoj postavi ovogodišnjeg Rujanfesta. Miroslav Ilić predstavit će se u subotu 14. rujna 2013. na pozornici West a njegov dolazak oduševio je brojne fanove zagrebačke županije koji će zajedno s Miroslavom zapjevati Najlepša si kad se smeješ, Pusti me da te volim, Tako mi nedostaješ.

Prijevoz je besplatan

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus voziti će sa četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tokom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala.

Karte za sve koncerte ovogodišnjeg Rujanfesta moći će se kupiti na blagani Rujanfesta po cijeni od simboličnih 20 kn. Karte za koncert Severine mogu se osigurati u predprodaji po cijeni od 40 kn u sustavu Eventima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene