Doček na Fuliranju ne može ni sa kakvim Celzijusovim minusom iznenaditi.


Grupa Soul Fingers uvest će Zagrepčane i posjetitelje grada Zagreba u novu, 2017. godinu svojim energičnim koncertnim nastupom na Fuliranju, poznatom gradskom festivalu, u Kurelčevoj ulici.

Fuliranje je nezaobilazna gradska manifestacija koja svojom ponudom godinama oduševljava Zagrepčane na vise lokacija u gradu pa su tako prije tri godine Soul Fingersi imali priliku dočekati Novu godinu u maloj i šarmantnoj Tomićevoj ulici u društvu brojnih Zagrepčana i turista, koja je bila preuska za sve one koji su htjeli uz lude ritmove Soul Fingersa ući u novu godinu.

''Pamtimo sjajnu atmosferu tog dočeka na Fuliranju u Tomićevoj i s velikim veseljem očekujemo subotu i novogodišnji doček. Pripremili smo sjajnu glazbu, boce pjenušca, smiksali smo za doček najljepše valcere bez kojih nam je ulazak u Novu godinu nezamisliv, te toplo donje rublje, naravno crvene boje za malo sreće u godini koja dolazi. Vaše je samo da nam se pridružite na dočeku na Fuliranju, a mi ćemo se pobrinuti za dobru atmosferu i da 2017. svakako dođe!", Zagrepčanima poručuje dobro raspoložen Denis, frontman grupe Soul Fingers.

Ovog prosinca Soul Fingersi su svojim prigodnim programom Soul Fingers Christmas special posjetili adventske festivale - Advente u Tvrđi u Osijeku, u Varaždinu i u Zagrebu na Zrinjevcu i oduševili mnogobrojnu publiku i rasplesali ju na vrlo niskim temperaturama, pa ih kažu, doček na Fuliranju ne može ni sa kakvim Celzijusovim minusom iznenaditi.

Ne propustite doček na Fuliranju u Kurelčevoj, početak koncerta Soul Fingersa predviđen je za 23.15 sati!