Zapjevaj s njima

Grupa Silente nudi obožavateljima da zapjevaju s njima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Silente pokreće akciju u kojoj će njihovi fanovi dobiti priliku nastupiti zajedno s popularnim Dubrovčanima u Domu sportova 20. veljače. Bend je u eter pustio i sjajan videospot za singl “Rekla si”.

Nije neka tajna da fanovi Silentea redovito s bendom u glas otpjevaju cijeli koncert. Za poseban datum u njihovoj povijesti grupa je pripremila akciju u kojoj će to “grupno pjevanje” dići stepenicu više. U akciji “Ti & Silente” najbolji će dobiti priliku pjevati sa Silenteom na koncertu u zagrebačkom Domu sportova 20. veljače.

Pogledaj i ovo Silente - 4 Na vrhu svih ljestvica Ovi mladi glazbenici koje domaća publika obožava ne uzimaju predah, otkrili su sve detalje novog albuma!

Princip prijave je jako jednostavan: Potrebno je snimiti video na kojem se pjeva bilo koja pjesma grupe Silente (nevažno da li jedna ili više njih, cijela ili samo refren, važno je pokazati pjevačko umijeće). Video treba uploadati na bilo koji servis poput YouTubea ili Vimea. Link s videom te svoje podatke (ime i prezime, mobitel) poslati na mail pjevaj@silente.hr

Rok za prijavu je utorak, 2. veljače do 23:59. Sve prijave će pregledati strogi žiri te na koncu odabrati one najbolje i najupečatljivije koji će se s bendom popeti na pozornicu Doma sportova i otpjevati jednu pjesmu.

"Rekla si (da nikad nisi voljela ovako)" je novi spot benda snimljen pod redateljsko-producentom palicom Antonete Alamat Kusijanović i Barbare Vekarić. Spot je vizualizacija noćne more djevojke uplašene da će joj vezanje za određenog muškarca uzeti slobodu. Priča je temeljena na premisi pjesme o Njoj koja kaže da nikada nije voljela ovako, a sukobljava se sa savjesti i duhovima prošlosti svih muškaraca kojima je nekad to rekla.

Da podsjetimo – pjesma „Rekla si (da nikad nisi voljela ovako)“ objavljena je kao peti singl na aktualnom albumu „Neće rijeka zrakom teći“. Ujedno, grupa Silente je s tom pjesmom nastupila prošlog petka na Zagrebačkom festivalu i osvojila najveći broj glasova fanova u glasanju putem aplikacije festivala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene