U Ksetu

Grupa S.A.R.S. dodala još jedan koncert - jer ste vi to tražili!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zbog iznimnog interesa publike u Zagrebu za klupskim koncertom grupe S.A.R.S., dodan je još jedan termin koncerta – subota, 12. siječanj 2013. od 20 sati.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz "Želim život" KONCERT GODINE Gledajte događaj koji digne na noge cijelu Hrvatsku!

Nakon sjajnog nastupa na Brucošijadi FERa u studenom 2012., grupa S.A.R.S. će po prvi put u Zagrebu održat koncert u malom klupskom prostoru, u legendarnom zagrebačkom KSETu. nakon čega slijedi odlazak u studio i finalni radovi na trećem albumu, koji će biti objavljen u prvoj polovici 2013. Nekoliko pjesama s nadolazećeg albuma bit će predstavljeno publici u KSETu.

>> VIDEO: Bili smo na najiščekivanijoj brucošijadi godine!

Svoj drugi album 'Perspektiva' izdali su 2011. godine i nude ga u suradnji s MTV- em na besplatan download fanovima koji su ga s oduševljenjem dočekali i skinuli preko 50 000 puta.

Zagrebačkoj ga publici premijerno predstavljaju na koncertu u Boogaloou početkom 2011. Veliki hitovi s ovog albuma su pjesme 'To rade' i 'Mir i ljubav', za koje su i snimljeni spotovi, koji imaju iznimnu posjećenost na Youtubeu. Naslovna stvar albuma je bila izostavljena s downloada, te se mogla čuti samo na koncertima. U siječnju ove godine konačno izlazi i studijska verzije pjesme 'Perspektiva' zajedno sa spotom, koji momentalno ruši sve rekorde posjećenosti i nakon manje od pola godine po broju klikova prestiže i legendarni Buđav lebac, a do današnjeg dana prešao je brojku od 4,5 milijuna.

U ljeto 2012. objavljen je i prvi spot za tek nadolazeći, treći album, za pjesmu 'Bojana', koja je poharala domaće top liste, a nedugo potom je objavljena još jedna nova pjesma, Mir u svetu koja je već postala hit na koncertima.

Nakon inicijalnih promjene u sastavu, već nekoliko godina postavu benda čine:

Žarko Kovačević - Žare: vokal
Aleksandar Luković - Lukac: gitara
Sanja Lalić: prateći vokal
Nenad Đorđević - Đole: bas gitara
Boris Tasev – Bora: klavijature, harmonika
Petar Milanović – Pera: trombon, saksofon
Tihomir Hinić – Tile: bubnjevi

Cijena ulaznice u pretprodaji je 60 kn, na dan koncerta na blagajni KSETa 70 kn. Pretprodajna mjesta: KSET, Dancing Bear i Dirty Old Shop. Ulaz u klub je otvoren od 20 sati. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene