Prožet brojnim osjećajima

Dan zaljubljenih gorkog okusa: Pjevač grupe Pravila Igre ostavljen pred oltarom!

Pravila Igre Pravila Igre Mislav Žabarović i Danijel Brezak/PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Pravila Igre Pravila Igre Ivan Penezić Ivan Penezić +0 Pravila Igre Galerija

Grupa Pravila igre predstavljaju svoj novi hit-sing, emotivnu baladu naziva "Jedina".

Ivan Penezić, pjevač grupe Pravila Igre, podijelio je s nama sjećanja na svoju najveću i najvažniju ljubavnu priču dosad. Vratio nas je na početak ljubavi sa Sarom Lizatović, samozatajnom djevojkom iz Zagreba, s kojom je dijelio ljubavne početke od malih nogu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Penezić - 4 ''Skoro me je zeznula...'' Pjevač Pravila igre otkrio je sve detalje zaruka u Dubrovniku, ali i prepreke koje je morao svladati do potvrdnog odgovora!

Njihov se ljubavni roman proteže kroz čitavu mladost, uz dobre i pokoji loš trenutak, ali prožet brojnim osjećajima, rekao je Ivan.

"Kako se desi da ti važno nije ono što je sveto bilo nekad“, prisjetio se u nastavku i ispričao nam kako ga je, nakon zaruka na Valentinovo, njegova djevojka ostavila – ni manje, ni više – pred oltarom te tako ostavila gorak okus prisjećanja na Dan zaljubljenih.

Upravo je ovo priča koju nam je otpjevao za klavirom, u novome spotu grupe Pravila Igre za pjesmu "Jedina". Pjesma koja svojom glazbom i tekstom budi posebne emocije te daje naslutiti da je riječ o novome hitu u ovo doba godine. Nakon višestrukih glazbenih uspješnica, Pravila Igre ponovno povisuju ljestvicu te svojim novim glazbenim uratkom daju naslutiti da nas u 2021. godini očekuje niz njihovih glazbenih iznenađenja.

"Teško je opisati koliko nam je svaka pjesma posebna dok je stvaramo, ali zaista je tako – svaka od njih ostavlja svojevrsni upečatljivi trag u našoj karijeri. Pjesma 'Jedina' također je među našim omiljenim djelima, i čvrsto vjerujemo da će pronaći svoje mjesto u srcima naših slušatelja. Ona je posebna, emotivna, karakterna, i upravo to smo nastojali potkrijepiti pričom u glazbenom video spotu. Nadamo se da ćete uživati kao što smo i mi uživali stvarajući ju“, izjavili su dečki iz Pravila Igre.

Prošle godine ova je grupa, unatoč krizi uzrokovanoj pandemijom Covid-19, plasirala neke od najuspješnijih singlova u svojoj karijeri. Tako su se njihove pjesme Usne od šećera i U hladnoj sobi plasirale u više navrata na broj 1 glazbene liste HR Top 40 Hrvatske diskografske udruge, dok je pjesma Usne od šećera zaradila i nagradu Cesarica za HIT mjeseca svibnja.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Kraljić (Foto: PR) Nina Kraljić (Foto: Instagram) +0 Nina Kraljić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Kraljić oglasila se poslije Albinine pobjede: ''Mene je jako teško pobijediti, ali sve znam i sve mi je jasno''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene