Dolaze u Zagreb

Placebo slavi 20. godišnjicu svjetskom turnejom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Povodom proslave dvadeset godina od njihovog prvog albuma, poznati sastav Placebo ide na svjetsku turneju. Jedna od postaja će im biti i Zagreb.

Grupa Placebo kreće u listopadu na svjetsku turneju kojom će proslaviti 20. obljetnicu izlaska njihovog platinastog debi albuma ‘Placebo’. Jedini nastup u našoj regiji bend će održati u zagrebačkom dvorani ‘Dražen Petrović’, popularnoj ‘Ciboni’, u četvrtak, 10. studenog 2016.

Prvi dio turneje ‘20 godina Placeba’ počinje u Danskoj 13. listopada, a završava u londonskoj Wembley Areni 15. prosinca 2016. godine. Datumi za 2017. bit će otkriveni kasnije.

Bend je obećao set listu koja će uključivati njihov kompletan katalog. Brian Molko je pritom izjavio: ‘Recimo samo da će u setu biti puno pjesama za koje sam se zakunio da ih više neću svirati. Mislim da je vrijeme da s namjerom priznamo što puno Placebo fanova želi čuti. Bili su jako strpljivi s nama jer rijetko sviramo naš najkomercijalni materijal. Turneja povodom 20. godišnjice učinila se kao dobra prilika da upravo to napravimo. Ovo je turneja za fanove, a moći ćete čuti pjesme kao što su ‘Pure Morning’ ili ‘Nancy Boy’ koje nismo svirali 10 godina i možda ih nikad više nećemo svirati. Spremamo i pokoje iznenađenje.’
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene