POTPUNA PREOBRAZBA

Premijera: Balada koja će vas osvojiti na prvu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Magazin ove je godine s pjesmom ''Žena, a ne broj'' napravila mali odmak od dosadašnjih veselih i brzih hitova poput Kemije i Maslačka.

Prva pjesma grupe Magazina u 2017. godini upravo je pjesma "Žena, a ne broj". Novom glazbenom poslasticom Andrea će iznenaditi, ali i oduševit sve svoje obožavatelje. Naime, riječ je o pjesmi kojom je grupa Magazin uspjela napraviti mali odmak od dosadašnjih veselih i brzih hitova.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara - 3 Ima li netko novi na vidiku? Najdugovječnija je pjevačica Magazina, iza nje je pobjeda nad teškom bolesti, ali i prekid dugogodišnje ljubavi

''Ovom pjesmom predstavljamo novi zvuk i radimo mali odmak od dosadašnjih veselih i brzih hitova poput Kemije i Maslačka. Vrijeme je za jednu baladu koja mi je odlično legla na prvu i nadamo se da će se svidjeti našoj publici koja nas sve ove godine vjerno prati. Spot za pjesmu u režiji Lea Bartulice snimali smo na nekoliko atraktivnih lokacija od kojih je prva dvorana glazbene škole Josip Hatze u Splitu gdje sam napravila svoje prve glazbene korake i gdje sam imala svoje prve male koncerte pa smo tako započeli i radnju samog spota koja se razvija kroz miješanje mašte i stvarnosti pričajući priču o nesretnoj ljubavi'', otkrila je Andrea Šušnjara.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene