jedan od nas

Nova pjesma i video spot: Međimurski bend posvetio pjesmu preminulom prijatelju

Grupa Genadešus (FOTO: PR) Grupa Genadešus (FOTO: PR) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Genadešus (FOTO: PR) Galerija

Dosad je grupa Genadešus objavila album Hajdi Heidi u izdanju Croatia Recordsa, te nekoliko navijačkih pjesama pod istom etiketom.

Grupa Genadešus iz Međimurja snimila je novu pjesmu i video spot „Jedan od nas“. Pjesma je posvećena prerano preminulom prijatelju i glazbeniku, te je prožeta dubokim emocijama, sa tekstom koji, uz izuzetnu vokalnu interpretaciju, daje poseban ton.

U izradi pjesme i spota sudjelovali su članovi benda - Kristina Gita Kavran, Josip Posavec i Zlatko Nedeljko Pepsi u suradnji s pjevačem Alenom Horvatom Zibeom i Marinkom Hodićem na gitari. Genadešus zahvaljuje i Matiasu Brdaru na bubnjevima te Patriciji Juračić na violini koji se pojavljuju u video spotu. Spot je sniman u Međimurju, u mjestima Murskom Središću i Miklavcu.

„Jako sam sretan i ponosan što smo napravili ovu pjesmu i video spot. Pjesmu smo posvetili jednom od mojih najboljih prijatelja koji nam jako nedostaje. Kroz ovu pjesmu njegov duh, pozitiva, vedrina te neizmjerna dobrota i skromnost i dalje žive u nama, uz sve one vrijednosti kojima se neizmjerno radovao. Tako sam kroz ovu pjesmu želio podijeliti emocije s ljudima koji mogu pronaći sebe u stihovima pjesme„ – rekao je autor pjesme Zlatko Nedeljko Pepsi, poznati čakovečki skladatelj, tekstopisac, aranžer, stand up komičar, voditelj te zabavljač koji je poznat po kreativnom izričaju.

Dosad je grupa Genadešus objavila album Hajdi Heidi u izdanju Croatia Recordsa, te nekoliko navijačkih pjesama pod istom etiketom. Ovo je njihov treći singl nakon uspješno promoviranih pjesama i spotova „Jes mala“ i „Gita“. Bend je u punom kreativnom zamahu te radi na novom albumu koji se očekuje na proljeće.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene