jedva čekaju

Grupa Dalmatino nakon dvadeset godina karijere prvi puta ispunit će sebi i publici veliku želju

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U svojih dvadeset godina itekako bogate karijere Dalmatino će prvi puta nastupiti u KD Lisinski - 17.2., a 21.4. i u splitskoj Dvorani Gripe.

Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, osnivači i pokretačka snaga grupe Dalmatino, prošle su godine proslavili prvih 20 godina grupe koja iza sebe danas ima zavidan broj uspjeha, te zaista impresivan niz koncerata po Hrvatskoj, ali i po svijetu.

Pogledaj i ovo Dalmatino - 1 Stižu im i gosti Grupa Dalmatino povodom Valentinova stiže u Karlovac i donosi ljubav na sve načine!

Prvi album izdali su 2001., Cukar i sol, osvojili su Porina za novog izvođača godine, pokrenuli su malu revoluciju u dalmatinskoj pop glazbi i stekli veliku popularnost. Uspjehe nastavili nizanjem zlatnih i srebrnih ploča, a neke od pjesama kao što su Dajem ti rič, Dvi sestre blizanke, Ditelina s četiri lista, danas su već dio opće pop kulture.


U Novu 2022. godinu band ulazi sa željom da i dalje budu koncertno aktivni, te da pritom posjete neka mjesta gdje još nisu svirali, ali i neke dvorane koje su im želja još iz djetinjstva.

Shvatili su da je idealno vrijeme da već na samom početaku 2022. godine ostvare svoje dvije, do sada neispunjenje želje. U svojih dvadeset godina itekako bogate karijere prvi puta će nastupiti u KD Lisinski - 17.2., a 21.4. i u splitskoj Dvorani Gripe.


Koliko sami željno iščekuju posebno ta dva nastupa, njihovo uzbuđenje dijeli i publika koja će ih rado doći poslušati na mjestima, na kojima su odavno zaslužili nastupiti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: AFP) +0 Geena Davis (Foto: AFP) Nekad i sad Nekad su muškarci uzdisali za njom, a onda se suočila s poražavajućom istinom, o kojoj je sada odlučila progovoriti

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum (Foto: Instagram) Celebrity U haljini s opasnim prorezima bilo je očito da nema donje rublje, a dok se zavodljivo izvijala, zamalo je pokazala i više od planiranog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene