Buđenje
Buđenje Foto: PR

Predvođeni dokazanim autorom Darkom Bakićem sve ove godine serviraju nam odlične pop rock pjesme, a jedna od takvih je i Ronim na dah, objavljena 2018. godine na njihovom najboljem i najzrelijem studijskom albumu Samo ti, samo ja.


Buđenje, grupa koja si je odavno osigurala status na glazbenoj sceni, predstavlja spot za pjesmu Ronim na dah. Predvođeni dokazanim autorom Darkom Bakićem sve ove godine serviraju nam odlične pop rock pjesme, a jedna od takvih je i Ronim na dah, objavljena 2018. godine na njihovom najboljem i najzrelijem studijskom albumu Samo ti, samo ja.

Vezani članci Ustaj, vojsko! (FOTO: Facebook/Screenshot) Samo u Bosni i Hercegovini: Pogledajte kako je majstor isprepadao usnule policajce Slika nije dostupna Sting oduševio Pulu! Na pozornici mu se pridružio i sin

„Pjesmu Ronim na dah napisao sam za Damira Kedžu prije nekoliko godina za Splitski festival, ali sam odmah znao da ću je snimiti sa Buđenjem kad za to dođe vrijeme. Kad pišeš pjesme za druge, teško se odvojiti od njih. Naš bubnjar Marko Duvnjak u pjesmi se posvetio novom aranžmanu i produkciji i udahnuo joj potpuno novi život”, rekao je autor i frontmen Buđenja Darko Bakić.

Album Samo ti, samo ja pobrao je mahom odlične kritike, a singlovi su redoviti završavali na HR Top 40 listi. Miks i mastering pjesme Ronim na dah potpisuje Hrvoje Prskalo dok je za režiju spota zaslužan Ante Gusić. „Spot smo snimali na distanci 200 km jedan od drugoga na plažama u okolici Omiša, Paga i Jaruna. Redatelj spota Ante Gusić videom u pjesmi trudio se naglasiti široke perspektive ivisoke dubine”, naglasio je Darko povodom novog spota Buđenja.

Kojić objavio novu, tajanstvenu poruku, pa rasplamsao šuškanja o nevoljama u braku sa Severinom