s novog albuma

Grupa Best predstavlja spot za novi singl „Mornar bez sriće“ i slavi uz čestitke poznatih kolega

Grupa Best Grupa Best Foto: PR

Glazbu i tekst za aktualni singl grupe Best potpisuju Darko Bakić i Igor Ivanović, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro.

Splitska grupa Best ovih dana je završila snimanje spota za pjesmu „Mornar bez sriće“ koja se nalazi na njihovom albumu “Jasno k’o dan.”

Pogledaj i ovo Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Konačno! Romantičan video čija je glavna zvijezda naša proslavljena olimpijka ugledao svjetlo dana

Glazbu i tekst za aktualni singl potpisuju Darko Bakić i Igor Ivanović, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro. Za kadrove spota koji prikazuju predivni Split i otok Čiovo zaslužni su redatelji Dragan Novaković i Bruno Bilonić. Glavna uloga u spotu je pripala proslavljenoj i lijepoj splitskoj fotografkinji Sonji Dvornik. S obzirom na to da je Sonja dugogodišnja inspicijentica u HNK Split, gluma joj nije strana te je dokazala ulogom u ovom spotu da bi mogla i u glumačke vode.

Dečki neumorno rade na novim stvarima, a na svojem albumu ih predstavljaju deset od kojih je za osam zaslužan uvijek odličan Miro Buljan, a dok preostale dvije potpisuje Darko Bakić.

Splitska grupa Best je nakon četiri godine rada završila svoj prvi album pod nazivom “Jasno k’o dan.”, a s istoimenom pjesmom su nastupili na Splitskom festivalu 2017. godine.

Dečki su jako zadovoljni rezultatom rada na albumu: “Ovaj album je nagrada za naš trud i upornost. Još jednom se želim zahvaliti Miru Buljanu koji je autor skoro svih pjesama. Rad s njim je jedno veliko iskustvo. Ne smijem izostaviti Darka Bakić i Lea Škaru. Oni su prije svega naši prijatelji pa tek onda suradnici.” – rekao je Cliff, bubnjar benda. Svoje oduševljenje nije krio ni Marino, pjevač benda: “Napokon smo završili naš prvi album. Uistinu smo se trudili i jako puno kilometara stoji iza ovog albuma. Radimo punom parom na novim pjesmama, neke od njih sam ja napisao. Jedva čekam da ugledaju svjetlo dana na drugom albumu.”

Kao i svim glazbenicima, i njima je jako bitna podrška kolega: „Voljeli bismo se zahvaliti još nekim autorima koji su nam pomogli u realizaciji ovog albuma jer bez njih to ne bi bilo to; Neno Ninčević, Krešo Bengalka, Rok Lunaček, Leo Škaro i naravno Nataliji Verboten s kojom smo snimili duet na slovenskom jeziku ‘Čaša vina’.”

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +1 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Naša najseksi novinarka istaknula obline u čipkastom korzetu, dugo je nismo vidjeli u ovakvom izdanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene