Premijera

Pancirka: Uvjerljivi video koji će oduševiti obožavatelje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Grupa Best ima sve više obožavatelja.

Splitska grupa Best predstavlja svoj treći singl koji nam, kao i prethodna dva, dolazi iz radionice Mira Buljana koji potpisuje glazbu, tekst i aranžman. Zanimljivog naziva, pjesma Pancirka niti ovaj put ne odskače od njihovih prethodnih pjesama, iako se može čuti malo "žešći" zvuk.

Pogledaj i ovo Grupa Best s novog albuma Grupa Best predstavlja spot za novi singl „Mornar bez sriće“ i slavi uz čestitke poznatih kolega

Režiju spot potpisuje Rino Barbir, koji je svoj zanat brusio na splitskoj akademiji. Direktor fotografije bio je Milan Latković, a montažu je radio dobro nam poznati Vojan Koceić, koji je radio i naša prva dva spota.

Priča spota jako je zanimljiva, a glavnu negativku u spotu glumi lijepa Karlovčanka Ana Profozić, inače buduća pravnica po struci.

„Ovo joj je prvi put da se okušala u glumi i, kao što možete vidjeti, dobro se snašla. Ideju za spot smislili smo sami. Željeli smo napraviti nešto malo drugačije. Snimanje spota bilo je jako zanimljivo jer nismo dosad imali priliku glumiti ništa slično. Pogledali smo dosta originalnih videa na YouTubeu i nastojali da budemo što uvjerljiviji. Ovim putem  zahvaljujemo Airsoft avanturi Split na ustupljenoj opremi koja izgleda poprilično uvjerljivo. Nadamo se da će vam se naš novi uradak svidjeti, a mi nastavljamo istim tempom i najavljujemo novu pjesmu već u siječnju“, rekli su dečki iz grupe Best
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene