Koliko ste puta u mladosti pokušali oponašati famozni Moonwalk, Michaela Jacksona? Bila je to svjetska atrakcija, mnogi su se odijevali I plesali kao on.


Uskoro će vam biti jasno zašto govorimo o ovome na početku ponude zagrebačkog Green Gold Cluba za ovaj, blagdanskim lampicama osvjetljeni vikend. Idemo ipak po redu.
U četvrtak, 26. večeri studenog dobro se pripremite, jer tamburaški sastav Dyaco, koji već tradicionalno zabavlja publiku četvrtkom, ovog puta dolaz ojačan mladim snagama. Jedan od trenutačno najpopularnijih i mnogim djevojkama najzgodnijih tamburaških ansambala, Begini, rasplesat će Green Gold Club do petka ujutro.

To se zove potres - kraljice oduševile publiku koja je željela još

Vezani članci Očevid teške prometne nesreće na Zagrebačkoj aveniji - 1 Detalji nesreće u Zagrebu: Sudjelovao i auto, mladić koji je vozio motocikl imao je 24 godine. Otkriven i identitet biciklista Joško Klisović Gradonačelniče, preplaćen sam: Joško Klisović od Tomaševića će tražiti smanjenje plaće. I manje luksuzan auto

U petak dolazimo na priču s početka članka, Michaela Jacksona. Vjerovali ili ne, u Zagreb, točnije u Green Gold Club stiže jedan od najboljih imitatora kralja popa na svijetu, Miguel Concha. ‘Thriller’, ‘Bad’, ‘Beat it’, ‘Billie Jean’ i mnogi drugi hitovi, te Miguelovi pokreti, podsjetit će nas na jednog jedinog i sasvim sigurno neponovljivog Michaela. I nemojte nam zabušavati, prepustite se ritmovima legendarnih pjesama, istjerajte iz sebe sav stres nakupljen tijekom tjedna.

Kad smo kod stresa, mnogi ga liječe raznoraznim igricama. Pa i onima u i oko kreveta. E, pa upravo fetišima nabijenu večer i noć spremamo vam u subotu, 26. ovog mjeseca. Kad kažemo lanci, maske, kavezi i lanci, brzo ćete zaključiti da u subotu možete uživati u tajnom fetiš partyju u vašem omiljenom klubu. Nemojte, dragi naši, skrivati da imate neki fetiš, nego se u subotu dođite družiti i plesati u atmosferi fetiš partyja, usred Zagreba.

Znate kako kažemo kad vas netko pita da jednu od nabrojane tri večeri idete nekuda. Sorry, ja sam ti u Green Gold Clubu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook