Koliko ste puta u mladosti pokušali oponašati famozni Moonwalk, Michaela Jacksona? Bila je to svjetska atrakcija, mnogi su se odijevali I plesali kao on.


Uskoro će vam biti jasno zašto govorimo o ovome na početku ponude zagrebačkog Green Gold Cluba za ovaj, blagdanskim lampicama osvjetljeni vikend. Idemo ipak po redu.
U četvrtak, 26. večeri studenog dobro se pripremite, jer tamburaški sastav Dyaco, koji već tradicionalno zabavlja publiku četvrtkom, ovog puta dolaz ojačan mladim snagama. Jedan od trenutačno najpopularnijih i mnogim djevojkama najzgodnijih tamburaških ansambala, Begini, rasplesat će Green Gold Club do petka ujutro.

To se zove potres - kraljice oduševile publiku koja je željela još

Vezani članci Na Trgu bana Jelačića na čovjeka pao dio konstrukcije sa zgrade Na Trgu bana Jelačića na čovjeka pao dio konstrukcije sa zgrade, teško je ozlijeđen: "Samo je ležao i mislila sam da je gotov. To je bio grozomoran zvuk željeza" Damir Vanđelić, ravnatelja Fonda za obnovu Zagreba Šef Fonda za obnovu Zagreba otkrio detalje prvog pokušaja prevare: "Tražio se novac za radove koji nisu bili izvedeni"

U petak dolazimo na priču s početka članka, Michaela Jacksona. Vjerovali ili ne, u Zagreb, točnije u Green Gold Club stiže jedan od najboljih imitatora kralja popa na svijetu, Miguel Concha. ‘Thriller’, ‘Bad’, ‘Beat it’, ‘Billie Jean’ i mnogi drugi hitovi, te Miguelovi pokreti, podsjetit će nas na jednog jedinog i sasvim sigurno neponovljivog Michaela. I nemojte nam zabušavati, prepustite se ritmovima legendarnih pjesama, istjerajte iz sebe sav stres nakupljen tijekom tjedna.

Kad smo kod stresa, mnogi ga liječe raznoraznim igricama. Pa i onima u i oko kreveta. E, pa upravo fetišima nabijenu večer i noć spremamo vam u subotu, 26. ovog mjeseca. Kad kažemo lanci, maske, kavezi i lanci, brzo ćete zaključiti da u subotu možete uživati u tajnom fetiš partyju u vašem omiljenom klubu. Nemojte, dragi naši, skrivati da imate neki fetiš, nego se u subotu dođite družiti i plesati u atmosferi fetiš partyja, usred Zagreba.

Znate kako kažemo kad vas netko pita da jednu od nabrojane tri večeri idete nekuda. Sorry, ja sam ti u Green Gold Clubu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook