Nastupajući u pulskoj Areni, Grace je okupila tisuće svojih obožavatelja, oduševivši ih živim nastupom, ali i sjajnom kostimografijom. Nastupom je otvorila šesto izdanje Dimensions Festivala.


Glazbena diva Grace Jones svojim je koncertom otvorila šesto izdanje Dimensions Festivala u Puli. Nastupajući u pulskoj Areni, Grace je okupila tisuće svojih obožavatelja, oduševivši ih živim nastupom, ali i sjajnom kostimografijom. Sa sobom je dovela i svoj deveteročlani bend, s kojim je upriličila večer za pamćenje. Dolazak ove velike zvijezde prava je najava za Dimensions, festival koji je iz godine u godinu sve cjenjeniji i poznatiji.

Vezani članci PR Posljednji ples Dimensions festivala u Puli Slika nije dostupna Imamo ulaznice! Tko želi na Grace Jones u Pulu?

Da se radi o velikoj ikoni, bilo je jasno i prije dva dana, kada je u večernjim satima Grace sletjela na pulski aerodrom okružena svojim timom. Kratko se zadržala u zračnoj luci u kojoj je snimljena, a odjevena je bila u crni kombinezon s maramom preko lica i šeširom na glavi. Očito je gospođa Jones htjela biti neprimjetna, no to joj nije pošlo za rukom.