Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kraljica romske glazbe oduševila je Zagreb!


Kraljica romske glazbe, legendarna Esma Redžepova, nastupila je u novootvorenom makendonskom restoranu u Zagrebu, a Esma i njezin romski sastav raspametili su okupljene. Mnogi gosti su u euforiji završili pred Esmom na koljenima, ali i na stolovima.

Makedoniju će na Eurosongu predstavljati kraljica romske glazbe!

Vezani članci Slika nije dostupna SJEĆATE LI SE OVE SNIMKE? Magija Esme i Toše vladala je prije 14 godina Slika nije dostupna OSTAT ĆE VELIKA PRAZNINA '' Divila sam joj se. Laka joj zemlja''

Koncertom je posebno oduševljen bio i vlasnik restorana, Kosta Minovski, kojeg, kako kaže, romska glazba pogađa ravno u srce. Uostalom, kada Esma Redžepova zapjeva 'Đelem, Đelem', teško je ostati ravnodušnim. Kako to biva na koncertima romske glazbe, mnogi su instrumenti ubrzo bili prekriveni novčanicama, a zabava koju su gostima pružili Esma i društvo, potrajala je do kasno u noć.

Sve u svemu, makedonski nacionalni restoran 'Sv. Nikola' oduševio je programom te najavljuje još ovakvih večeri. Inače, po svom je uređenju, autohtonom makedonskom kuhinjom i makedonskim narodnim nošnjama zgodnih hostesa pravi dašak Makedonije u samom srcu Zagreba.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook