Ako to je sve

Karan i Dujmić prvi put zajedno nastupaju na Zagrebačkom festivalu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U novoj seriji mini intervjua porazgovarali smo i s Goranom Karanom.

1. Uskoro nastupate na 62. Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 16.01., u Zagrebu. Sa kojom pjesmom će te nastupiti i kako teku pripreme za nastup?

Pogledaj i ovo showbuzz neobičan domaći par VIDEO 'To je nebeska veza - on je moja duša'

Nastupam sa Rajkom Dujmićem sa kojim sam i napisao pjesmu 'Ako to je sve'. Aranžman je uradio Nikša Bratoš, a upravo snimamo video za pjesmu. Nastupit ćemo po prvi put zajedno na sceni i radujem se prilici.

Damir Kedžo na Zagrebačkom festivalu: 'Čekao sam ovakvu pjesmu godinama'

2. Zagrebački festival prošle godine unio je velike promjene te napravio veliki korak naprijed u organizaciji, scenografiji, režiji i produkciji. Što vama osobno znači nastup na ovom festivalu?

Prilika za glazbeni iskorak i poveznicu sa kontinentalnim festivalskim okružjem. U ovom slučaju i zadovoljstvo muziciranja sa Rajkom Dujmićem uz pratnju odličnih glazbennika.

3. Pjesme festivala postigle su također i veliki uspjeh na službenoj nacionaloj listi HRTOP40. Da li vam je drago da su pjesme prepoznate kod slušatelja i publike koja je najbitnija?

To je i najljepši razlog bavljenja glazbom. Ako netko poželi izraziti svoje osjećaje riječima i melodijom pjesme koju pjevaš, to je - to... onda smo ispunili službu koja nam je poklonjena.

4. Na čemu trenutno radite, neki novi projekti i koji su vam planovi za 2015. godinu?

U ovoj godini želim premijerno prikazati "Našu bilu štoriju", musical koji smo napisali Nenad Ninčević i ja, a u kojem pjevaju Severina, Danijela, Giuliano, Tedi Spalato, Arijana Čulina, Snježana Šiškov, Stefan Kokoškov i ja. Šesnaest originsanih pjesama, krasna romantična priča iz sedamdesetih, u odličnoj produkciji Nenada Šiškova. Jedva čekam praizvedbu, negdje do ljeta ove godine u Splitu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene