„Rođen za suze” najava je novog studijskog albuma Gorana Bareta & Majki. Bare potpisuje glazbu i tekst dok je za aranžman zaslužan Mario Rašić.

Galerija


„Rođen za suze, ja ne znam za smijeh”, otpjeva Goran Bare na početku pjesme i znakovito se nasmije. Njegov jedini grijeh – rođen za suze. Nakon Porinom nagrađenih „Nuspojava” Goran Bare & Majke se vraćaju s novim singlom „Rođen za suze”, najava je to novog studijskog albuma.

Vezani članci Ivana Kovač Ivana Kovač novim singlom najavljuje treći album: "Kad me pjesma takne u srce, onda znam da je to" Giuliano Giuliano na 115 metara visine uz jak vjetar i bez ograde poručio: 'Pjeva mi se, ali nemam s kim'

„Sinopsis spota je zamišljen kao 'krštenje', odnosno katarza za otpuštanje tog jedinog grijeha, kako kaže tekst - rođenja za suze koje ne teku. Crna voda simbolizira godine teškog života, a solo dionica u sredini pjesme je meditacija za vrijeme zarona i suočavanja sa samim sobom. Naposljetku te suze koje se ne ispoljavaju van izazivaju bijes i oslobođenje emocija kroz simbol kiše koji se prožima kroz cijeli spot”, razložio je ideju spota redatelj Filip Gržinčić i sjajno zaokružio sve ono o čemu nova Baretova pjesma govori.

„Rođen za suze” najava je novog studijskog albuma Gorana Bareta & Majki. Bare potpisuje glazbu i tekst dok je za aranžman zaslužan Mario Rašić. Pjesma je snimljena, miksana i masterirana u RSL studiju u slovenskom Novom Mestu. Vrhunski spot snimljen je u Rijeci, na lokaciji napuštenih bazena na Školjiću koji su pružili savršenu kulisu za idejni scenarij. Filip Gržinčić o samom procesu snimanja kaže: "Videobroj smo napravili u jednom danu, te iako se čini relativno jednostavnim, pokazao se podosta kompliciranim za izvesti pošto smo morali dopremiti kadu, vodu, stvoriti kišu i sve snimiti u relativno kratkom vremenu jer nije lako biti mokar baš cijeli dan. Goran je bio odličan i u svom stilu je savršeno odglumio i izveo sve naše zamisli."

Skupa s Baretom rođeni smo za suze – pjesma nas hipnotički povlači u sebe, gdje je duša kao pustinja. Nema sumnje da će novi Baretov studijski album biti još jedno vrhunsko djelo „momka iz proklete kuće”.

Opsjednut je tetovažama i odbija nositi majice, a svojom neobičnošću je osvojio slavnu ljepoticu