Glasvegas u Močvari

Jedan od najomiljenijih indie bendova u Zagrebu - osvoji karte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Odbrojavaju se dani do koncerta jednog od najomiljenijih svjetskih indie bendova.

Glasvegas je trenutno na turneji kojom promoviraju najnoviji album ''LATER... WHEN THE TV TURNS TO STATIC''. U sklopu velike turneje, Glasvegas će svoje pjesme, po prvi puta uživo, predstaviti i hrvatskoj publici: 26.11. u klubu Močvara u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Daniel popović (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Svi na nogama Burna prošlost došla na naplatu? Društvene mreže spriječile nastup Daniela Popovića

Ekipa iz Dallas Recordsa dijeli 2×2 karte za čitatelje Dnevnik.hr-a. Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr svoje podatke i napišite zašto želite karte! Požurite! ;)

Za svoju glazbu kažu da je ispunjena društvenim realizom te da je svojevrsno putovanje kroz ludu energiju svijeta! Neke od njihovih pjesama vrlo su emotivne, neke su osobnog karaktera, a neke su izazvale i burne reakcije. James Allan, frontmen benda, inspiraciju nalazi po svuda: u filmovima, u prijateljima, u emocijama, u zalazu sunca, osobnim životnim situacijama, hotelskim sobama...
Ukratko i njegovim riječima: 'Kad pišem pjesmu, ovisno o trenutku, mogu jadikavati i pisati o načinu na koji doživljavam stvari, a mogu pisati i o stvarima koje ne znače ništa.'

Glasvegas - "It's My Own Cheating Heart That Makes Me Cry" from Lex Halaby on Vimeo.

Fanovi diljem svijeta prepoznali su Glasvegas kao izvrsne glazbenike, a pjevača i tekstopisca Jamesa Allana kao vrlo kvalitetnog umjetnika koji na moderan i njemu svojstven način govori o svijetu u kojem živimo. Bilo da piše o dubokoumnim temama ili o - ničemu, svakako mu se mora priznati da zna napisati pjesmu o čemu svjedoči i veliki broj Glasvegasovih fanova.
Osim brojnih fanova, bend je hvaljen i od strane velikih svjetskih glazbenika.

Za pjesmu ''IT'S MY OWN CHEATING HEART THAT MAKES ME CRY'' Bono Vox (U2) je rekao kako je jedna od najboljih pjesama koje je čuo te je pozvao Glasvegas kao goste na dijelu ''U2 360°'' turneje.

Glasvegas je za predgrupu na zagrebačkon koncertu odabrao riječki bend MOSKVA. Sa zanimljivim ženskim vokalom, te zaraznim i atraktivnim melodijama, Moskva će uveličati prvi Glasvegasov nastup u Hrvatskoj!

Uz već poznate pjesme s debitantskog albuma ''Poligraf'', Moskva će publiku iznenaditi i premijernim izvedbama posve novih pjesmama. Upad je 160kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene