Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ludi 'Fašnik sprema' se i ove subote 15.02.2015. sakriti sve stolce Lisinskog i čudom parket zagrebačke koncertne dvorane pretvoriti u prostor najveće plesne pustolovine u kojoj ste ikada sudjelovali.


Možete biti sigurni da i ove karnevalske noći nitko neće sjediti u Lisinskom. Zašto? Sjediti možete i kod kuće, a plesati i zabavljati se samo u Lisinskom!

I ove godine Lisinski pleše pod maskama - zabavaljat će vas Mario Petreković, Vanda Winter i Giuliano!

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Finalisti TLZP: 'Najteže je bilo kad sam morao depilirati bikini zonu' Slika nije dostupna VEČERAS: Transformacije poznatih koje će vas potpuno šokirati!

A kako ne bi sjedili u Lisinskom pobrinut će se uvijek vedro i nasmijano društvo proizašlo iz showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Giuliano, Vanda Winter i Mario Petreković. Nastupu u Lisinskom Giuliano se, priznao nam je, posebno veseli: 'Veselim se nastupu, bit će dobra zezancija i odličan show. Vandu i mene pratit će odličan Ante Gelo band, dok je Mario kao i uvijek zadužen za voditeljski dio, odnosno vrhunske šale. U konačnici, to mi je i prigoda da se ponovno maskiram, jer nisam odavno', zaključio jer Giuliano.

Ne propustite stoga odličan fašnik u Zagrebu i posebnu večer pod nazivom 'Lisinski pleše pod maskama' u subotu 15.02.2015. od 20:00 sati! Uz Giuliana, Vandu Winter, Marija Petrekovića zabavljat će vas i nezaobilazni žongleri, trbušne plesačice, akrobati, gatare, izrađivači maski, crtači ukrasa po tijelu, a birat će se i najbolja maska.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook