Gerald Heyward će u listopadu odžati turneju koja obuhvaća i Hrvatsku, a 17. listopada će održati bubnjarsku kliniku u Zagrebu, u Vintage Industrial Baru.


Svjedoci smo u zadnje vrijeme sve veće 'ludnice' u svijetu oko poznatih bubnjara. Ringo Starr, (Beatles) John Bohnam (Led Zeppelin), Steve Gadd (Eric Clapton), Phil Collins,... samo su neka imena koja danas kruže u razgovorima svih ljudi, bili oni bubnjari ili ne.

Vezani članci Phil Collins i Orianne Cevey Legendarni glazbenik u problemima zbog bivše žene: Želi je potjerati iz svoje vile jer se opet udala, a ona odbija otići Lily Collins (Foto: Profimedia) Mlada holivudska glumica ponovno je na udaru kritika zbog fotografija u bikiniju na kojima joj se vide rebra

Upravo još jedan takav bubnjar dolazi u Hrvatsku, u organizaciji Music centra i najvećeg proizvođača činela za bubnjeve – Zildjian održati će jednu od bubnjarskih klinika (prezentacija) u sklopu svoje Europske turneje.

On je Gerald Heyward – bubnjar koji je pozornicu je djelio sa Beyonce, Blackstreet, Michael Jacksonom, Janet Jackson, Missy Elliot, Puff Daddy-om, Brandy, Mary J. Blige, Cooliom i mnogim drugima.

Legendarni Zildjianov artist Gerald Heyward će u listopadu odžati europsku 'clinic' turneju koja obuhvaća Englesku, Češku, Poljsku, Italiju, Hrvatsku i Srbiju, a 17. listopada će održati bubnjarsku kliniku u Zagrebu, u Vintage Industrial Baru s početkom u 18 sati.

Geralda još nazivaju i 'kumom' gospel i R&B bubnjanja. Rođen i odrastao u Brooklynu, New Yorku, Gerald je odrastao u najpopularnijim crkvama u gradu. The Institutional Church of God in Christ bila je poznata po nedeljnim eventima na kojima se svirala glazba gdje je imao privilegiju učiti od najvećih glazbenika u gospel glazbi.

Svirao je s najvećim glazbenicima u pop, R&B i gospel glazbi kao što su Silk, Keith Sweat, Missy Elliot, Black Street, NKOTB, Coolio, Carl Thomas, Faith Evans, Mario, Kelly Price, 112, Amerie, Monica, Genuine, BeBe Winans, Lil Kim, R. Kelly, Mary J. Blige, Janet Jackson, Usher, Lil Wayne, T.I., Young Jeezy, T-Pain, Kelly Rowland, Destiny’s Child, Stevie Wonder, Chris Brown, Beyonce i Jay-Z.

Cijena ulaznice je 50 kuna, a može se kupiti u Music Centar trgovinama (www.musicshop.hr) ili putem online trgovine,

Za sve polaznike će biti održana i nagradna igra gdje imate prilike osvojiti vrijedne nagrade u suradnji sa Zildjianom. Broj ulaznica je ograničen pa požurite!