Retro kraljice Gelato Sisters objavile su svoju verziju nezaboravnog klasika ''Moja posljednja i prva ljubavi''.

Galerija


Ljubav je u zraku u novom singlu Gelato Sisters "Moja posljednja i prva ljubavi".

Vezani članci Neda Parmać Sličnost Nede Parmać i velike glazbene zvijezde je nevjerojatna, treba se dobro zagledati da se ne pogriješi! Neda Parmać, Indira Levak, Lidija Bačić (FOTO: Pixell) Oni žele ići na Eurosong: Ovo su neka od imena koja su se prijavila i idu u borbu za Izrael?

Retro kraljice donose nam samo vedre vibracije u svojoj verziji nezaboravnog klasika koji je u originalnu otpjevala neponovljiva diva hrvatske glazbe - Tereza Kesovija.

''Pjesma 'Moja posljednja i prva ljubavi'' sama se nametnula kao najavni singl našeg albuma nakon Nedinog nastupa u prvoj epizodi emisije 'Tvoje lice zvuči poznato'. Zapravo, zahvaljujući tom nastupu smo shvatile koliko ljudi vole tu pjesmu i koliko je,na kraju krajeva, lijepa.", otkrile su Gelato Sisters.

Pjesmu prati i video spot u prepoznatljivom stilu Gelato Sisters, smješten u 60.-e godine prošlog stoljeća, u slatkom iščekivanju poziva voljene osobe, a nakon kojeg slijedi odlazak na plesnjak.

"Snimanje spota, kao i svako naše druženje, proteklo je u odličnom raspoloženju. Na kraju su nam se pridružili i naši dečki koje od milja zovemo 'The Popsicle Bend' koji nas uvijek prate i podržavaju, kako na koncertima tako i na snimanjima.", izjavile su Gelato Sisters.