NE ŽIVE NA STAROJ SLAVI

GEA NE MIRUJE Imaju novo ime, novi sing i novi spot!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

GEA je novo ime Euroart band-a koji predstavlja novi singl „Još te mogu iznenaditi".

GEA je novo ime Euroart band-a koji predstavlja novi singl „Još te mogu iznenaditi". O promjeni imena u bendu kažu: "Da, odlučili smo se na promjenu jer u današnje vrijeme stagnirati znači nazadovati, a mi otvaramo novo poglavlje naše uspješne priče sa novim imenom, novom pjesmom i novim producentom.

Pjesma ''Još te mogu iznenaditi'' djelo je enomiranog autora Ante Pecotića te označava početak suradnje sa samim vrhom autorsko-producentskog društva domaće estrade. Osjetili smo da je ovo ključni moment u našoj karijeri i jednoglasno se složili da se od danas Euroart band zove GEA (Grupa Euro Art). Kako je svemu što radimo krajnji cilj ponuditi našoj publici kvalitetu i vrhunski umjetnički doživljaj, tako su i ove promjene dio naše odluke da ne živimo na staroj slavi te da uvijek želimo i nudimo više."

 Pod novim imenom i dalje su na okupu isti članovi benda: Igor Drvenkar, Marijana Filipan, Branko Jemrić, Neven Banfić, Neno Kos i Dario Sinjeri. Ponosni su na činjenicu što dugi niz godina njeguju prijateljski, ali prvenstveno profesionalan odnos koji rezultira odličnom glazbom i zadovoljnom publikom, a priznati su i od strane svojih cijenjenih kolega poput Olivera Dragojevica, Miše Kovača, Tereze Kesovije, Massima, Jasne Zlokić te Doris Dragović s kojima su ostvarili zanimljive suradnje.

Za režiju spota zaslužan je Dario Lepoglavec koji ponovno pokazuje snagu svog kreativnog talenta, a djevojku mladog pjevača Igora glumi manekenka i umjetnica Deniss Grgić.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene