Žene, zabavite se

Gdje izaći za Dan žena?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dan žena idealan je datum za ženski izlazak, odličan provod, tulum do zora. Još kad se k tome doda da je petak, a sutra neradni dan, odlična zabava je zagarantirana. No, gdje izaći?

- Sasvim logično, taj dan klub Aquarius preuzimaju žene, i to ne jedna, ne dvije, nego tri pripadnice nježnijeg spola koje su, kao što ćete imati prilike vidjeti, sve samo ne nježne prema vašim džonovima, mišićima i bubnjićima.

Zovu se Tamara, Dina i Alex i zajedno čine Mixtape District – mashup program koji vam u istoj večeri donosi rnb, hip-hop, pop-rock-dance-svašta-nešto đumbus.

Za sve posjetitelje, nevežano kojeg su spola, Aquarius ima Mixtape medicu dobrodošlice da svi brže dođu u party raspoloženje. Ponesite dobru volju, a vi dečki možete ponijeti i neki cvijet u slučaju da vam netko zapne za oko, pokažite da kavalirstvo nije izumrlo.
Upad je 15 kn, a party počinje u 23h kada se otvaraju vrata kluba i show počinje.

Pogledaj i ovo Severina i zbor udruge Domino - 8 "Oj momačka zemljo mila" Severina sa zborom izvela feminističku verziju "Lijepe naše", poslušajte kako zvuči: "Pjevamo glasno za sve žene!"

- Ovogodišnji dan žena će se pamtiti po nezaboravnom nastupu atraktivne muške plesne skupine – Chipppendales. Žene, djevojke, dame, gospođe i gospođice imaju čast odlično se zabaviti uz GIRLS NIGHT OUT!

Još uvijek je u prodaji mala količina ulaznica za Chippendales koji će nastupiti danas, 8. ožujka u Hypo centru (dvorana Kornati) u Zagrebu! Vip parter i parter su rasprodani!

Ulaznice se mogu kupiti na svim Eventimovim prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr.

Na sam dan događaja, od 19 sati, ulaznice (ukoliko ih još bude bilo u prodaji) će se moći kupiti i na blagajni Hypo Centra.

- Kada spominjemo najveće majstore zabave tu svakako treba spomenuti i jednog od najpopularnijih pjevača na estradi. Bio je često umoran, ali samo u pjesmama, dao bi sto Amerika za malo Dalmacije i ljubio je anđela. Riječ je o Jasminu Stavrosu, koji priprema posebno iznenađenje za pripadnice ljepšeg i nježnijeg spola.

Jasmin Stavros spreman je za još jedan koncertni spektakl. Na Dan žena, 08.03. održati će koncert u zagrebačkom Green Gold Clubu, najboljem klubu u gradu. Na repertoaru naći će se najveći Stavrosovi hitovi među kojima su 'Umoran', 'Nemoj se udavati', 'Neka je šarala', 'Dao bi sto Amerika' i svakako neizostavan hit 'Opala'. Svi oni koji su odlučili Dan žena provesti uz Jasmina Stavrosa, neka se priprema na zabavu koja će potrajati do dugo u noć.

- Zoran Predin Quartett nastupa danas u VIP clubu. Koncert je rasprodan pa će se zbog velikog interesa održati i dodatni koncert dan kasnije, 9. ožujka kojeg ćete moći UŽIVO gledati na našem portalu Dnevnik.hr. Oba koncerta dio su programa Antenaplugged radija Antena Zagreb.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene