Tamburaške legende za dječji osmijeh izvesti će neke od svojih najpopularnijih pjesama.


Teško životno razdoblje kroz koje prolaze roditelji djece oboljele od malignih bolesti odlučile su olakšati najveće hrvatske tamburaške legende Gazde. Zajedno s popularnim Beginima te mnogim drugim poznatim tamubraškim izvođačima na donacijskom koncertu Tamburaške legende za dječji osmijeh izvesti će neke od svojih najpopularnijih pjesama. Donacijski koncert održat će se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović, 9. listopada u 19 sati u KD Vatroslav Lisinski.

Vezani članci Humanitarni koncert \"Želim život\" Ponijele ih strasti i atmosfera: Slavne dame na pozornici koncerta "Želim život" dale stvarno sve od sebe Marija Rukavina Prikupljeno više od 1,2 milijuna kuna: ''Hvala vam od srca, samo zajedno možemo ovo stvoriti, 115 ljudi dobilo je šansu za novi život''

'Uvijek nam je drago sudjelovati ako svojim nastupom možemo pomoći djeci i ljudima kojima je pomoć potrebna. Mislim da se svatko treba sjetiti i staviti u poziciju onih koji su u potrebi i bit će mu jasno da svojim doprinosom može i treba pomoći. Dat ćemo sve od sebe da na nastupu odsviramo što bolje i premijerno publici predstavimo i neke nove pjesma Gazda. Vidimo se!', izjavio je Marko (Gazde).

Prikupljena sredstva namijena su za obnovu stanova u kojima zbog dugotrajnog liječenja borave roditelji iz cijele Hrvatske, a čija se djeca liječe u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Tri apartmana koje je Udruga Ljubav na djelu dobila na raspolaganje nalaze se u Deželićevoj ulici 31 u neposrednoj blizini bolnice te je zbog česte upotrebe potrebna obnova apartmana koji su u lošem stanju bez adekvatnih uvjeta.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu www.ulaznice.hr ili na blagajni Lisinskog po cijenama od 70, 80 i 90 kuna.