Pred 7000 okupljenih sinoć je završio festival u Puli!


Sinoć je završio treći Dimensions festival, koji je vladao tvrđavom Punta Christo pored Pule četiri dana, od četvrtka 28. do nedjelje 31. kolovoza.

Velikim koncertom u pulskoj Areni otvoren je treći Dimensions festival

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO R'n'b diva oduševila je Pulu! Slika nije dostupna FOTO Lauryn Hill pošteno odradila, a Submotion Orchestra oduševio Arenu

Sedam tisuća posjetitelja iz više od 50 zemalja svijeta uživalo je u izvedbama dvjestotinjak glazbenika koji su se rasporedili na 11 maštovito postavljenih i uređenih pozornica.

Zadnji dani Dimensions festivala ujedno su i posljednji dani pripreme sedmog Outlook festivala koji počinje u četvrtak 4. rujna i traje do nedjelje 7. rujna. Najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture će na tvrđavu Punta Christo, okolne pozornice i festivalski kamp privući zavidnih trinaest tisuća međunarodnih posjetitelja koje će zabavljati tristotinjak izvođača.

Svakodnevno nas pratite Dnevnik.hr, posebno subotom u INmagazinu Nove TV. Družimo se pod hashtagom #tourdezur, i to na više društvenih mreža: Instagram, Facebook, Twitter. Pratite i reportaže na Muzika.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook