Velik je broj posjetitelja koje svoje dnevno vrijeme provode na dnevnom programu na plaži u kampu festivala


Nakon otvorenja u Areni i sjajnih nastupa Caribou, Darkside, Kwabs i Nils Frahma, koji je revijalni program, prvi dan festivala je počeo s plažom. Zanimalo nas je što se to događa preko dana u kampu, na plaži i dnevnim pozornicama.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Tour de Žur: Ženska opsada Fresh Islanda Slika nije dostupna Osvojite smještaj, hranu i ulaznice za Špancirfest - Imamo dobitnike!

Nakon viđene gužve, za zaključiti je kako je dnevni program otišao korak naprijed. Iako je dnevni program služio tek kao popunjavanje programa, festivali na našem moru su napravili veliki korak naprijed gdje dnevni program postaje sve bitniji sadržaj na festivalu. Mnogima i najbolji dio festivala.

Osim DJ nastupa, sada već ustaljenih party brodova, live nastupi bendova na Dimensionsu su dio dnevnog programa koji je za svaku pohvalu.

Donosimo foto priču, gdje su i elementi intervju s Kwabs koji je nastupao na otvorenju u Areni i na plaži, kao i elementi koje možete pogledati u video pričama i prilogu koji će se objaviti u sklopu inMagazina ovu subotu.

Svakodnevno nas pratite Dnevnik.hr, posebno subotom u INmagazinu Nove TV. Družimo se pod hashtagom #tourdezur, i to na više društvenih mreža: Instagram, Facebook, Twitter. Pratite i reportaže na Muzika.hr.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

sp;