Foo Fighters su objavili novi album "Medicine At Midnight", koji su najavili s tri singla. Produkciju novog albuma potpisuju Greg Kurstin i Foo Fighters, a uključuje 9 pjesama.

Galerija


Foo Fighters su objavili novi, deseti studijski album, „Medicine At Midnight". Prvi singl koji su otkrili s novog albuma, bio je „Shame Shame“. Drugi singl je bila pjesma „No Son of Mine“ i na njoj čujemo zvuk onih koji su utjecali na Foo Fighters, kao što su Queen (Stone Cold Crazy), Motörhead (Ace of Spades/Iron Fist-era), Metallica (Kill 'Em All, "No Son of Mine).

Vezani članci Bruno Mičetić Bruno Mičetić predstavio novi album "Out of the shadow" pred zagrebačkom i riječkom publikom Foo Fighters Foo Fighters novim singlom "Shame Shame" najavili deseto studijsko izdanje, Dave Grohl album usporedio s rock klasikom

"Ovo je vrsta pjesme koja je jednostavno u svima nama i ako to u tom trenutku ima smisla, pustimo je iz sebe", kaže pjevač benda Dave Grohl i ističe: "Tekst je namijenjen ismijavanju licemjerja samopravednih vođa, ljudi koji su krivi za počinjenje zločina, istih onih protiv kojih se navodno bore." Treći singl „Waiting On A War“, izišao je na rođendan Davea Grohla, 14. siječnja ove godine.

Ako se čini da pjesma "Waiting on a War" ima emotivnu težinu u stihovima, to je zato jer uistinu ima. Dave Grohl ima osobnu anegdotu koja ga je nadahnula za pjesmu: „Kad sam prošle jeseni vozio kćer u školu, okrenula se i pitala: „Tata, hoće li biti rata?". To me rastužilo. Shvatio sam da ona sad živi ispod istog crnog oblaka koji sam ja osjetio prije 40 godina. Tog sam dana napisao "Waiting on a War": Everyday waiting for the sky to fall. Is there more to this than that? Is there more to this than just waiting on a war? Because I need more. We all do. Pjesma je napisana za moju kćer, Harper, koja zaslužuje budućnost kao i svako dijete", istaknuo je.

Produkciju novog albuma "Medicine at Midnight" potpisuju Greg Kurstin i Foo Fighters, a uključuje 9 pjesama.

Odnos Melanije i Trumpa svima je pomalo bizaran, ali sad je konačno otkrivena prava istina u koju će mnogi teško povjerovati