U Lisinskom

Finale akcije obilježava se koncertom Zagrebačke filharmonije

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Finale ovogodišnje humanitarne akcije Korak u život obilježit će se 6. prosinca 2013. velikim humanitarnim koncertom Zagrebačke filharmonije u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 20 sati.

Finale ovogodišnje humanitarne akcije Korak u život obilježit će se 6. prosinca 2013. velikim humanitarnim koncertom Zagrebačke filharmonije u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 20 sati. Zagrebačka filharmonija pod ravnanjem dirigenta Ive Lipanovića, uz solistički nastup sopranistica Valentine Fijačko i Nikoline Pinko, mezzosopranistice Dubravke Mušović Šeparović, tenora Domagoja Dorotića, baritona Ljubomira Puškarića te basa Giorgija Suriana izvest će poznate operne arije iz skladateljskog pera Giuseppe Verdija, Giacoma Puccinija i Richarda Wagnera.

Pogledaj i ovo showbuzz U lisinskom Prvi koncert Plavog ciklusa prošao u znaku Gustava

Zagrebačka filharmonija šestu godinu zaredom podupire humanitarnu akciju Korak u život koncertom kojim se prikupljaju sredstva za stipendiranje djece bez primjerene roditeljske skrbi te im se na taj način omogućuje školovanje i daje prilika da kroz stjecanje visokog obrazovanja lakše zakorače u život. Koncert se već tradicionalno održava u sjećanje na preminulog maestra Vjekoslava Šuteja, prijatelja akcije od njenih početaka.

Korak u život u posljednjih je 5 godina osigurao 151 stipendiju za studente iz domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji. Brojne hrvatske tvrtke, ali i sami građani, prepoznali su vrijednost ove akcije koju iz godine u godinu podržavaju donacijom novčanih sredstava. Sredstva za novu generaciju studenata skupljaju se pozivom na humanitarni broj telefona 060 9001 i izravnim uplatama na račun akcije 2360000-1102052855.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene