Pogledajte galeriju

Fedde napravio 'Le Grand' show prvi dan DU-EL festa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sinoć je u prepunom Culture Clubu Revelin započela prva večer DU-EL festa sa miljenikom dubrovačke publike Fedde Le Grandom. Iako je Fedde već treću godinu za redom redovni gost Culture Cluba Revelin, popularnost mu nije pala o čemu svjedoče horde obožavatelja koje su sinoć pohrlile na njegov nastup.

Razlog više je i sama atmosfera u Culture Clubu Revelin pa je i sinoć show je trajao da jutarnjih sati. Fedde le Grand svojim radom i uspješnim osvajanjem nove publike konstantno ide u korak s vremenom što dokazuje njegov zadnji remix kralja popa Michaela Jacksona “Love Never Felt So Good”!

Pogledaj i ovo showbuzz Atraktivni program se nastavlja Claptone, Paul van Dyk i Toolroom u dubrovačkom Revelinu

Sinoć je upravo ta pjesma izazvala delirij u publici, a popularni DJ konstantno je odličnom komunikacijom s publikom podgrijavao atmosferu.

Prvi dubrovački festival elektronske glazbe DU-EL FEST počinje 13. 8.

Zabava na DU-EL Festu tek je počela. Večeras starta mladi Španjolac Danny Avila, koji je već sa 16 godina dobio priznanje od svih renomiranih imena svjetske elektronske scene, a publika se naprosto lijepi na njegove energične nastupe. Avili će se pridružiti i japanski majstor Dantz koji uspio dovesti jedinstvenu japansku produkciju u svjetski vrh EDM scene. Ludu atmosferu prvog dana DU-EL festa pogledajte u foto galeriji u prilogu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene