14. najbolji DJ u svijetu

Fedde Le Grand u Aurori 15.08.!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bez sumnje jedan od najvećih nizozemskih DJ-a u posljednje vrijeme, Fedde Le Grand, headliner je ljetnog party programa u primoštenskoj Aurori. Nizozemac za pultom jedne od najvećih diskoteka u Dalmaciji nastupa u četvrtak, 15. kolovoza.

 Fedde Le Grand, je bez sumnje jedan od najvećih DJ-a u svijetu. Proslavio se hitom "Put Your Hands Up 4 Detroit" prije 7 godina, dok je ove godine u suradnji sa Sultan & Ned Shephard radio na dva „No Good“ i „Long Way Home". U međuvremenu je svake godine izbacivao nekoliko singlova i remixa. Samo glazbene legende poput njega posjeduju takve vještine unutar i izvan studija. Svojom svirkom bacio je na koljena cijeli svijet, nastupajući od svjetskih ekskluzivnih rezidencija u Ministry of Sound u Londonu i Pachi na Ibizi, do zemalja na svim stranama svijeta. Njegov angažman i stalna putovanja rezultirala su nagradom u 2011. godini kada se na ljestvici najutjecajnijih DJ-eva magazina DJ Magazine popeo za osam mjesta i tako postao 14. najbolji DJ u svijetu.

Pogledaj i ovo showbuzz Kako je pobijediti? I Severina je bila 'trematorica'!

>> Culture Club Revelin postaje mjesto najvećeg tuluma na svijetu!

>> Glazbena odiseja u Papayi

Aurora je mjesto gdje su generacije ljubitelja elektronske glazbe često dočekivali ranu zoru plešući uz omiljena techno i house imena sa scene i to na prelijepoj terasi uz prve zrake sunca. Diskoteka je otvorena prije 22 godine i ima bogatu povijest šta se tiče gostovanja elektronskog zvuka. Tu su svirali najveći poput Carl Coxa, Laurent Garniera, Bob Sinclara, Jeff Millsa, David Moralesa ili Roger Sancheza. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 90 kuna.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene