Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otvorit će veliki Revelin Dubrovnik festival, 11. kolovoza, u jednom od najboljih klubova na svijetu.


Fedde Le Grand, jedna od najvećih zvijezda u brzo rastućem žanru house glazbe i veliki ljubimac dubrovačke publike i ove godine stiže u Cuture club Revelin. Otvorit će veliki Revelin Dubrovnik festival, 11. kolovoza, u jednom od najboljih klubova na svijetu.

Vezani članci Slika nije dostupna GOLIŠAVE PLESAČICE I Armin van Buuren zapalili Ultru! Slika nije dostupna REVELIN DUBROVNIK FESTIVAL Velika DJ imena dolaze u kolovozu

‘Strašno mi je drago da i ove godine dolazim u Dubrovnik, najljepši grad na svijetu, pozivam sve da dođu i da zajedno uživamo’, poručio je nizozemski DJ.

Fedde je dobio nebrojene nagrade i remiksirao hitove zvijezda kao što su Coldplay, Madonna, Robbie Williams, Fatboy Slim i drugi. U zadnje je vrijeme na tu listu dodao obrade izvodjaca kao sto su Rihanna, Shakira, Mariah Carey i njegove vječne inspiracije, Michaela Jacksona.

Mnogi pamte njegov prošlogodišnji nastup u Revelinu kad je samoinicijativno produžio boravak u Gradu, šetao ulicama, sastao se s predstavnicima Turističke zajednice i fotografirao s turistima. Jasno je, dakle, da Revelin priprema još jedno vruće ljeto i da će pozornicom kluba prodefilirati neke od najvećih zvijezda svjetske elektronske scene.