Fashion Arena predstavila je samo najznačajnije modne kuće i dizajnere.

Galerija


Drugo izdanje modnog događaja Fashion Arena Mostar ispunilo je sva očekivanja i još jedanput potvrdilo da je najbolji modni događaj u državi, svrstavši se uz bok sličnim događajima u regiji.

Vezani članci Policajci mlate mladića Ispitani policijski nasilnici u Mostaru: Prijeti im pet godina zatvora za premlaćivanje mladića Panoramski pogled na Mostar (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Županija u BiH osma u Europi prema sedmodnevnoj incidenciji zaraženih koronavirusom

U kogresnoj dvorani zgrade Vlade FBIH u Mostaru predstavljene su aktualne kolekcije nekih od najpoznatijih dizajnerskih imena regije, svjetskih modnih brendova, te mladih dizajnerskih snaga.

Čast da otvori drugo izdanje ovog modnog dođađa pripala je splitskom modnom studiju ARILEU, sinonimu elegancije I profinjenosti. Crnom, bijelom i ciglasto crvenom bojom, te materijalima poput vune i pletenine, na pisti su oduševili prisutne ljubitelje mode.

Fashion Arena Mostar (FOTO: PR)
Fashion Arena Mostar (FOTO: PR)

Sa odličnom revijom se predstavila i modna kuća HIPPY GARDEN u kojoj je bio naglasak na veličanstvenim haljinama i kaputima, upotpunjenim funkcionalnim pletivom i unikatnim čizmama.

Novu kolekciju pod nazivom „Umbrella“ predstavila je LJILJANA MAJKIĆ, koja voli neobične forme i spajanje nenosivog s nosivim.

Vidjeli smo i modnu reviju MILANA SENIĆA u čijem su fokusu kreativnog istraživanja košulje, koje kroz dekonstrukciju i strukturalnost dobivaju neke nove interpretacije.

Mostarska dizajnerica AIDA MUŠINOVIĆ, vječito inspirirana bajkama, na Fashion Areni je fascinirala publiku kolekcijom FAIRYTALE- unikatnim haljinama i vjenčanicama, ručno rađenim, a spaja nježnost, romantiku i snagu.

Fashion Arena Mostar (FOTO: PR)
Fashion Arena Mostar (FOTO: PR)

Mostarskim ljubiteljima mode predstavila se i talentirana dizajnerica IVANA CVRLJE. Njezina unikatna kolekcija prepoznatljiva je po večernjim haljinama, a inspirirana cvijećem, koje je ovaj put preneseno na čipku I bogate tkanine.

Na modnoj pisti Fashion Arene vidjeli smo I romantičnu i bajkovitu kolekciju brenda CAROL dizajnerice KLARE IVANOVIĆ, inspirirane pjenom valova i odsjajima vode koji lome svjetlost.
Predstavila je kombinaciju elegantnih i romantičnih haljina i unikatnih vjenčanica.

Posebnu pažnju specijalne gošće Fashion Arene Alke Vuice izazvala je revija Ma Chérie torbica od prirodne kože dizajnerice MARIJANE DUKIĆ iz Tomislavgrada, iz koje je odmah odabrala dvije za svoju kolekciju.

Fashion Arena Mostar (FOTO: PR)
Fashion Arena Mostar (FOTO: PR)

Revije Fashion Arene su nosile neke od najpoznatijih manekena i manekenki iz BIH i regije - Džejla Glavović, Ivana Ergić, Tea Bošković, Vedrana Linardić, Lana Gržetić, Petra Frković, Katarina Prnjak, Dino Bubičić, Dejan Radović, Danijela Mijatović i brojni drugi.