Ovogodišnji 'Dani piva' u Karlovcu zatvoreni su sinoć fantastičnim koncertom kraljice estrade Jelene Rozge!


Kako je počelo tako je i završilo, Rozga je još jednom oduševila sve fanove uz dva i pol sata odlične zabave na prepunoj desnoj obali Korane na prostoru športsko-rekreacijskog centra gdje su se odvijali ovogodišnji dani piva.

Ivan Zak oduševio publiku na Danima piva u Karlovcu!

Vezani članci U karlovačkoj Općoj bolnici carskim rezom porođena COVID pozitivna majka - 4 Blokirali dio bolnice: U Karlovcu pod punom zaštitnom opremom uspješno porodili COVID pozitivnu majku Jelena Rozga Jelena Rozga upozorila sve da ne nasjedaju na prevaru s njezinom snimkom koja se širi društvenim mrežama

Aktualnim singlom 'Život je čudo' uz ostale svima dobro poznate pjesme 'Bižuterija', 'Nirvana', 'Cirkus' ili 'Okus mentola', Jelena Rozga napravila je pravu pomutnju među publikom i stalno držala atmosferu na vrhuncu. Tako je od prvih do posljednjih taktova publika pjevala i plesala zajedno sa Rozgom, a kako je to izgledalo možete pogledati u fotogaleriji Filipa Treznera.

Što reći na kraju, nego fantastičan koncert za kraj spektakularne manifestacije! Trud organizatora ove godine i više se nego isplatio. Deset dana, četiri pozornice, brojni dnevni i večernji programi uz naravno vrhunsko pivo pretvorili su 'Dane piva Karlovac' u manifestaciju na kojoj je svakako trebalo biti viđen.

Nakon svega, sigurni smo kako su organizatori i sponzori na najboljem putu da ispune svoju želju, odnosno da pretvore 'Dane piva' u najinternacionalniji pivski festival u Hrvatskoj!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook