Ovogodišnji 'Dani piva' u Karlovcu zatvoreni su sinoć fantastičnim koncertom kraljice estrade Jelene Rozge!


Kako je počelo tako je i završilo, Rozga je još jednom oduševila sve fanove uz dva i pol sata odlične zabave na prepunoj desnoj obali Korane na prostoru športsko-rekreacijskog centra gdje su se odvijali ovogodišnji dani piva.

Ivan Zak oduševio publiku na Danima piva u Karlovcu!

Vezani članci Beba, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Od koronavirusa ozdravio najmlađi hrvatski pacijent - tromjesečna beba: "Sad smo svi u obitelji zdravi" Vesna Hajsan Dolinar Ponovljeni test ravnatelja karlovačke Hitne, koji je bio pozitivan na koronavirus, sada je negativan: "Pouzdanost testova nije stopostotna"

Aktualnim singlom 'Život je čudo' uz ostale svima dobro poznate pjesme 'Bižuterija', 'Nirvana', 'Cirkus' ili 'Okus mentola', Jelena Rozga napravila je pravu pomutnju među publikom i stalno držala atmosferu na vrhuncu. Tako je od prvih do posljednjih taktova publika pjevala i plesala zajedno sa Rozgom, a kako je to izgledalo možete pogledati u fotogaleriji Filipa Treznera.

Što reći na kraju, nego fantastičan koncert za kraj spektakularne manifestacije! Trud organizatora ove godine i više se nego isplatio. Deset dana, četiri pozornice, brojni dnevni i večernji programi uz naravno vrhunsko pivo pretvorili su 'Dane piva Karlovac' u manifestaciju na kojoj je svakako trebalo biti viđen.

Nakon svega, sigurni smo kako su organizatori i sponzori na najboljem putu da ispune svoju želju, odnosno da pretvore 'Dane piva' u najinternacionalniji pivski festival u Hrvatskoj!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook